Dupa 1 Mai . . . .



Hahaha....radeti voi radeti, dar eu am facut plaja la mare, totusi sper ca v-ati distrat si voi in minivacanta asta....ca pana la urmatoarea mai e....
Ce sa va pove....ca drumul a fost lung si cam fara peripeti, ca in ciuda celor anuntate la meteo sau pe vremea.ro sau pe toate site-urile de profil vineri nu a fost pic de ploaie ci din contra (sa rada sefu meu de ciuda stie el de ce), timp frumos, soare si un cer senin.

A fost frumos foarte frumos, am intalnit in schimb un Costinesti cam parasit...nu prea s-a investit aici, dar tineretu' prezent la mare a facut ca, "Costinesti-ul sa rasune de distractie".
Curajosii au facut si baie in mare, eu nu m-am incumetat decat cu juma'de piciorus, era totusi cam rece....dar de stat la plaja cu burtica la soare yap....
Daca va amintiti de "White Horse", da da, atmosfera e aceeasi din totdeauna, cunoscatorii vor sti la ce ma refer, uni cu berea altii cu un corrido (je) ne-am amintit de anii din liceu, facultate....super tare sa traiesti acele momente ca si cum timpul a stat pe loc.
In Disco Ring si Megadiscoteca Tineretului (cum se auzea zbierand pe faleza, plaja si in tot Costinestiul) au cantat o multime de "artisti"  si dj-uri....distractia a fost la maxim. Plus ca cei de la MTV au tinut un "megaconcert" direct pe plaja...mie mi-a placut de Puya cu "Undeva-n balcani" canta bine baiatu chiar si live.
Una peste alta nu m-am suparat ca sambata dimineata (hai pe la amiaz mai bine ca dupa atata distractie am dormit si noi) a inceput ploaia, ne-am facut bagaju si am decolat la Bucuresti....vroiam sa vedem un film 3D, ca la noi la Sibiu inca nu avem unde....dar asta e alta poveste si revin ca la 3D fu' cool....
O saptamana frumoasa sa aveti!
Later edit: Am uitat de avionul distractiv.....a fost la inaltime pilotu, chiar ne-a oferit un spectacol frumos...bravo.

Comments

  1. Hmm, nu-mi adu aminte de Corrido ca mi se face pofta. Cred ca merg acasa si rad una singur :)) Yummie.

    ReplyDelete

Post a Comment