Skip to main content

Cancan de Sibiu

Pana acum cateva saptamani imi facusem un obicei ca in timp ce savuram cafeluta sa citesc presa online ( la birou), acum daca pentru unii e criza la mine e criza de timp.....si ca sa nu ma plictisesc la sfarsit citeam si Cancan-ul - www.cancan.ro.

Ca ma mai prindea the big boss citind la mondenitati nu-i bai ca incepea el sa ni le spuna pe cele din vechiul nostru Sibiu - din Dorobantiul de Sibiu (piata mica).

Acum e criza de timp, implicit si de mondenitatile sibiene de la prima ora....noroc ca am colegi care nu uita de cafeluta mea de dimi' asta cand vreau ca-s si mofturoasa, ce sa le fac ei m-au rasfatat.

Si ca sa ma pun la zi cu stirile, adun gasca si mergem pe la terase. Si uite asa aflu ca X e cu Y, ca ala s-a certat cu aia pentru nu stiu cine, etc. Dar ce m-a lasat masca a fost ultima patanie a unei amice. Se duce fata ca tot tineretu' in club - ala cu fitzosi -  cum ii place ei sa-i zica, se pune la masa fitzosului ala care are 1000 de cluburi, baruri si taverne, pub-uri si x-uri etc, neinteresant ca-l cunostea din copilarie, camarazi de jocuri din plastelina si dupa 10 min de filare apare o donsoara care-i zice: "Tu sti cine-i asta si cine-i fosta lui prietena????? Ce cauti la masa lui tu????"

Fata mea care n-avea nici o legatura cu domnul X, ramane masca si clarifica cu donsoara nu de alta dar o cunostea pe fosta si ba mai mult nu stia ca intre timp dupa 100 de ani de relatie s-au despartit cei doi. Se lasa cu miii de scuze si alte rugaminti si ajungem la concluzie. Fetelor nu paruiti actualele din cauza fostelor....are vre-un rost si daca paruiti pe cine nu trebuie???? Si e frumos asa????

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…