La multi ani Alecş


Astazi, Alexandru Stefan, puiul meu drag si scump, implineste 2 anisori. Sa-mi traiasca, sa fie sanatos, voios si foarte norocos....ca frumos e cu caru'. Pacat ca tort nu vom manca ca e departe departe de mine.
Back in time, acum 2 ani stateam si asteptam prin maternitate vestea ... nu stiam ca la doar o ora dupa ce-a venit pe lume, tusi adica moi, il voi luat in brate si m-am minunat vazandu-l asa prichindel dar tare voios.
Desi ma asteptam sa fie cat o telecomanda, m-a uimit era numai bine....nu stiu ce era in sufetul mamei, bunicilor, dar asa un moment te schimba.
Azi mititelu' a invatat sa vorbeasca, stie sa faca pe sefu si cuvantul cel mai des pronuntat este "mas". Cum se termina un desen, vrea altu si din
mas mas mas mas nu te scoate.
L-am intrebat, mda cum fac toti babetii "cum te cheama" - via net, asa comunicam noi....pustiu nu intelege asa ca vorbim in spaniola "como te llamas?" raspunde mandru foc "Alecş ", e foarte funny si sunt invidioasa pe hermanita ca are parte de show moca cum zice ea zilnic....sa vedem cu ce ne mai uimeste voinicul....

Comments