Skip to main content

După 10 ani...biciclesc

Unii după 10 ani fac reuniuni de scoală, facultate, armată, etc. nu si eu (nu încă). Eu după 10 ani mă pot lăuda că m-am dat cu bicicleta, ieri, la Voineasa si tare fain a fost.

După ce că am învătat târziu, dar târziu de tot, am renuntat foarte repede, din motive lesne de înteles - sunt pericol public, adică eram, si pentru că ai mei nu aveau chef de spital/morgă mi-au interzis să pun piciorul pe bicicleta. Ca să mă explic, nu puteam să merg pe marginea drumului sau pe trotuar ca "oama' normala" ci pe mijlocul străzii si uite asa era să sfârsesc rău de tot sub rotiile masinilor si de-atunci paa bicicletă.

Ieri Sambata, am profitat că era asa frumos afară (printre stropi), că nu era nici o masină prin zonă si că am găsit o bicicleta (fără proprietar în raza de actiune) si hai micutzooo. A fost super fain, nu înteleg de ce până acum nu am mai făcut asta, că asa bine e să simti cum "te bate vântul în fată", coollll.
Pentru cei care nu cred, dovada:


P.S. biciclesc = verb inventat de o prietenă de-a mea care întrebată cum e viata în țările calde a zis - "E tare frumos, toată ziua biciclesc".

Later edit.  Clar ca nu biciclesc de una singura, daca nu era al meu George, cumnatu', nu ma urcam eu furia verde, revin cu poza...trebuie sa-l fac si pe el vedet' mai ales ca si el n-a mai pedalat de ceva vreme...oare cat sa fie?!?


Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…