Skip to main content

Hai hui...

"Doamne ce-ți mai place să te plimbi" aşa-mi zice mama all day, dar dacă nu acum, atunci când. Zic şi eu.

Pentru că a mea soră rar vine pe-acasă, am profitat şi m-am ţinut scai de ea. Nu ştiu cât de mult i-a plăcut dar scai am fost.
N-am să vă plictisesc pe unde am fost, câte am făcut sau ce-am văzut şi câte am mai zis...neeeee e treaba noastră, dar vă pot recomanda un loc tare drăguţ unde să evadaţi pe timp de weekend, acolo parcă şi canicula e altfel şi timpul stă în loc.

Na dragii mei, dacă aveţi chef de linişte, aer curat, puţină răcoare şi să evadaţi de grijile cotidiene, fuguţa în maşină şi gooo spre/la Voineasa.

Aici am dat peste o pensiune tare cochetă, mai exact de 3 cabanuţe foarte draguţe - PENSIUNEA MONTANIA.

Normal că a urmat şi sesiunea foto:
Sus în deal e-o casă.

Lacul - Pensiune Montania, unde dacă mă chinuiam îl lăsam fără nici un peşte.


Preferate mea, puntea de peste Lotru.

Treci puntea şi dai...nu de urs ci de o peşteră şi frăguţe

Peştera - Pensiunea Montania, acolo să vezi răcoare.
Pe lângă răcoare, linişte şi momentul cu bicicleta, am cules/mâncat frăguţe (eco), m-am odihnit şi încărcat bateriile şi toate astea într-o zi, dar ce zi.
Sper să repet figura cât de curând pentru că tare fain a fost... i'm back in town, now.

P.S.. Melodia de azi - e o alta poveste, dar e doar a mea :).

Comments

  1. pfii, unde ai stat ascunsa pana acum? :))si scrii si de vreo doi ani si e prima data cand dau de blogul tau :|

    ReplyDelete
  2. :)), nu foarte ascunsa, pe-aici si eu...:)

    ReplyDelete
  3. da, da ...repeta figura si descopera locuri noi :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…