Life is too short...

...sau mai bine zis viata este a naibii de scurta...
Din seria ce filme am mai vazut (in weekend), bifez inca 2, unul azi sambata si celalalt acum cateva luni, ambele cu aceasi tema si cu acelasi final enervant...de ce in viata, nu e chiar asa?
Recunosc sunt fan Shakespeare, de m-as apuca eu de regizat filme i-as omora pe toti :)) (glumesc).

Deci cele 2 filme sunt: No Strings Attached si Friends with Benefits (Comedie, 2011)

Povestea clasica - un el si o ea, se intalnesc si considera ca o relatie bazata pe sex fara obligatii nu strica, normal ca toate-s bune si frumoase dar unu din cei doi se implica mai mult si se despart ca la final sa ramana pe vecie impreuna. Upsss, filmele sunt mult mai frumoase decat am scris io acilea...si na o comedie nu strica niciodata...asa ca download & watch.

Cica si psihologii zic ca sexul fara obligatii e bun si are avantajele lui, sunt de aceeasi parere dar atata timp cat regulile sunt bine stabilite de la inceput, dar nu au nici un viitor, deci clar nu are sansa de a functiona si nasol e ca desi regula de baza "fara sentimente" cu timpul va fi incalcata.

Acum stau si ma gandesc, care-si doreste "un prieten cu beneficii"??? Fara nici o asteptare sau sentimente, fara termen si doar bazata pe sex???

Tot psihologii zic ca "un prieten cu beneficii poate fi un mod sanatos de a satisface nevoile si dorintele sexuale, insa avertizeaza ca vor aparea mai mult ca singur complicatii" si nu trebuie sa fi vre-un expert sa-ti dai seama ca lucrurile cam asa sunt. 

Vizionare placuta! Si de ce nu have fun with your buddy.

Comments

  1. imi doresc sa comentez, dar nu stiu ce...ma incearca prea multe ganduri si nu stiu ce sa trec mai intai...

    ReplyDelete

Post a Comment