Skip to main content

Over and out...

...finally...de azi a venit vacanta cu trenu' din Franta, timp de 2 saptamani nu vreau decat sa ma odihnesc la soare sau umbra, sa ma balacesc in mare sau piscina, sa beau sangria (papacito por favor sa-mi aduci cand revi acasa) sa ma distrez si sa fac 1001 de poze si sa ma bucur la maxim ca deeeeh dupa iarasi work.

În sfarsit scap de tantari, poate dau si acolo de uni mai mari si mai aratosi, scap de trezit la ora 7:20, etc, etc...o sa-mi fie dorrrrrrrrrrrrr (glumesc...nu).

Un timp nu va mai stresez desi daca am timp poate programez cateva cantecele, asa ca sa va fie dor de mine :)).

Intre timp, fetelor va recomand un serial nou - Single Ladies (asa ma regasesc in serialul asta mwuhahaha), despre relatii, moda, sex si iarasi moda, sunt convinsa ca o sa va placa, nu e chiar Sex and The City dar merita sa le dati credit celor trei fete cucuiete Stacey Dash, LisaRaye si Charity Shea, trei prietene...restu' descoperiti singurele.

Vizionare placuta si have fun...promit ca si eu voi face la fel. Vrea careva ceva anume???


p.s. Cu toate pastilele din lume tantarii m-au ciuruit...sa va vad ce va faceti fara mine lighioane ce sunteti. :)). Hariboi nu aduc dar inca mai o punga ce-i drept inceputa...dar nu stiu daca sunt dispusa sa o dau, o putem imparti.

Comments

  1. unde mergi? ...ca sa stiu ce sa cer :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…