Skip to main content

Sus la munte sus, sus la Iezer sus

Inca din concediu, cand stateam eu frumos la soare pe sezlong, domnul Florian ma invita/provoaca la o plimbare la munte mai exact "la Iezer, pe Cindrel". Floare la ureche mi-am zis, am acceptat, initial cu gandul ca pana plecam noi din Thassos mai e mult si bine, si cine stie ce se mai intampla.
Na dragii mei azi ieri (mai exact 17.08.2011, orele 9.00 - 19.35) am urcat/coborat/urcat/coborat vreo 7 dealuri mari si late ca sa ajung la o balta.

De la inceput am fost avertizata de fete ca nu e un traseu imposibil ci accesibil dar nici chiar foarte usor, numa bun sa ard caloriile acumulate in partea 1 din concediu.
Cert este ca:
- traseul nu este chiar asa de usor;
- 7 dealuri de urcat si coborat x 2 (dus/intors) nu e chiar floare la ureche;
- peisajul merita tot efortul dar nu cred ca mai urc/cobor si a doua oara;
- la intoarcere am cam lungit-o pentru ca oboseala si-a spus cuvantul;
- am urcat/coborat 7 dealuri ca sa vad o balta bunnnn, super misto, placut, dar la intoarcere nici balta nu mai era.
-etc. ca la ora la care tastez visez sa dorm si a doua zi sa ma duc direct la strand sa ma pun pe sezlong si somn de voie (dl. F te bagi????) platim noi pe careva sa ne intoarca de pe o parte pe cealalta.

Cert este ca daca eu anemica anemicelor, care as avea nevoie non-stop de calciu in vena, io cu ale mele 51 kg (sigur trebuie sa mai scad cateva), io care sunt comoditatea intruchipata am facut fata traseului, apai voi vitejii mei...must go.

Aici imi explica unde mai exact trebuie sa ajungem - 7 dealuri

Norul era cat pe ce sa ne strice drumetia.

Uite balta...am ajuns.

Daaa frumos si totusi atat???


Am facut o mica selectie din cele 158 de poze. :d
Dupa o baie fierbinte cu multa spuma mi-am dat seama ca sunt ok, dar gleznele mele nuuuuu...maine cum ajung la strand????

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…