Umbla vorba-n targ...

... ca cei nascuti pe 3 sunt cam asa (a se citi mai jos), cu Italic subsemnata comenteaza (ca la asta ma pricep cel mai bine):

1. Imaginativii - Corect!!!

2. Inspirati, plini de vitalitate, sociabili, veseli si entuziasti, cei nascuti pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalti emotiile, mai ales in dragoste si in arta. - Sa zica careva ca nu e asa ca-l bat de nu se vede.
  Au carisma, gratie, stralucire. Sunt imaginativi, au simtul culorii, scenei, micului si marelui ecran.  - Sa va reamintesc cum a fost episodul Rapirea?!?
 Scriu frumos. - Wronggggg, sau da scriu frumos cand tastez ca pe hartie e prapad.
 Buni comunicatori, se descurca minunat in negocieri si vanzari. - Corect!!!
 Inteligenta ascutita si spontana e dublata de o mare sete de cunoastere. - Prea modesta sa comentez asta.

3. Defecte (clar ca orice muritor de rand am si defecte) - Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerabdare si tendinta de a risipi, de a trai mai scump decat le ingaduie veniturile. No comment!!!

4. Dragoste - Reactioneaza viu la stimulii erotici, sunt afectuosi atragatori si foarte cautati de sexul opus. Se poate sa umble din floare-n floare pana intalnesc partenerul potrivit, dar cand il intalnesc ii sunt foarte devotati. Hmmm, corect, adevarat, true.

Na va astept sa va dati cu parerea si voi (cei care ma cunoasteti) ceilalti pot fi multumiti ca au mai aflat ceva despre mine.

Comments

  1. Ce zice, ce zice de cei nascuti pe 16 :D

    ReplyDelete
  2. Incearca pe Facebook la Momente in viata sau http://www.facebook.com/pages/Momente-in-viata/140838495959930.

    Daca nu reusesti iti trimit un mail.

    ReplyDelete

Post a Comment