Azi ma laud, poate si maine.


Azi trebuie sa ma laud, ca daaaaaa mi-au murit laudatorii sau aia care mai exista o fac doar in privat, soptind la ureche si restul lumii nu aude. Nu ca m-ar afecta dar azi simt nevoia sa ma laud.

Daaaa maine am sa primesc comentarii rautacioase de la oameni de 2 bani dar le dau delete/ignore imediat. S-a inteles ?!?

1. Mi s-a zis de n ori (am pierdut numarul) ca arat ca la 18 ani, azi uitandu-ma la pustoaicele de clasa a 9-a am inceput si eu sa cred ca arat mai bine ca ele.
2. Mi s-a zis in ultimul timp ca am un corp (burtica) ferm si mai mult dl. era curios daca partea de mai sus e la fel??? In privat poate afla, tocar no se puede siempre (cine nu pricepe traduc in privat). Daaaa mama natura a fost generoasa si inca sunt in grafic si din alte puncte de vedere, ma refer la gravitatie. Nu va bateti capul stiu eu si cu mine la ce ma refer.

3. Mi s-a zis ca am corp de nimfa, eeeee aici deja este too much, asa un compliment nu primesti zilnic asa ca nu mai fac pe modesta  :))) si am sa zic in gura mare: ASA ESTE!!!

Ar mai fi cateva puncte dar ma opresc ca nu-mi mai ajung nasucul si dupa ma mir de ce starnesc invidii si atrag comentarii rautacioase. Am primit unul de curand "cand te-ai uitat ultima data in oglinda, crezi ca esti de nasul lui..." 

Raspuns: "M-am uitat azi-dimineata si NUUUUUU e EL de nasul meu. Am zis!!!"

Ma amuz cateodata si eu de rautatea altora. 

Altceva vroiam sa scot in evidenta. Nu conteaza ca ai 15, 20,25 sau 30 (ma opresc aici ca asta e primul prag de care ma apropii peste vreo 7-8 ani :))) si-mi dau cu parerea ca trebuie sa avem grija de noi indiferent de stilul de viata, buget, timp, off mai ales timp. 
Eu de exemplu am avut noroc sa fiu inzestrata de la natura cu o silueta ok (iar ma laud, iar imi aud vorbe), asta nu inseamna ca trebuie sa ma culc pe o ureche. Am facut o perioada sport (TAE_BO, sala, alergat prin parc si acum am ajuns doar la aruncatu' cu privirea) e clar ca nu e ok nici ca mine, ca de la o varsta, kg se pun altfel, o alta prostie de-a mea e mancarica.
Mananc maxim 2 mese pe zi si beau multa cola (nesanatos), poate am 50kg la 1.70m dar nu e chiar bine, pentru ca la un simplu alergat pe banda sau prin parc se clatina pamantul cu mine, semn ca ceva nu e chiar ok. Asa ca nu faceti ca mine ci mult sport, alimentatie sanatoasa (cand pap incerc sa fie cat mai sanatos ca doar alimentez si cu Cola destul), si multa apa.

Aaaaaa la mine de tinerica a functionat mersul pe jos, face piciorul frumos si ajuta. De-abia astept sa ma eliberez putin si am sa ma intorc la sala sau orice fel miscare...si aici ma refer la sport.

Comments

  1. bravooo! nu inteleg de ce ar comenta cineva ca doar scrii despre tine nu despre altii? care-i problema lor???

    ReplyDelete
  2. problema lor e ca exist. :))
    habar n-am, dar exact de ei nu mai pot eu. :d

    ReplyDelete

Post a Comment