Skip to main content

E ceva in aer...

Clar este ceva. :))

Azi donsoara Oana ne invita la masa sa papam varza calita cu costita afumata cu mamaliguta. (yammmiiiiii) Asta dupa ce ajunsa acasa mama ma serveste cu varza calita cu costita afumata, mda fara mamaliguta ca eu si d-na Mamaliga nu ne impacam prea bine. Asa ca mai rarut ca e dragut.

Azi la sedinta suntem rugati oricand si fara ezitare sa compunem un mail cu ce nelamuriri, probleme etc. avem. Eu care si seara vizes la Ocna mea, il anunt pe om ca eu si noaptea procesez asa ca o sa stau cu ciorna pe noptiera si o sa notez, iar dimineata la prima ora send mail. Intre timp omul ne zicea ca ieri pe la 3.00 AM el isi pregatea temele pentru azi.

Saptamana asta sefii mi-au plecat la Timisoara, se pare ca ma mut si acolo cu putin noroc, ne asteapta proiecte mari si late, mister Cipriano ghici pleaca la Timisoara pentru sedinta, altii prieteni, prietene, cunoscuti, cunoscute ghici... sunt la Timisoara. Fanii mei (cei care-mi viziteaza blogul cu sau fara voie) care m-au vizitat intens, majoritatea sunt din Timisoara, Deta sau Giroc si nu cred ca toti sunt Mada singura cu viza de flotant in TM.

In timp ce tastam ma gandeam ce frumos poate fi acum in Egipt, cald si soare, ce-ar merge o balceala si zacut pe nisip acolo, intra mama in camera si ma intreaba daca nu vreau un ceai delicios, ca a primit niste plante din Egipt si tare bun mai e. Ghici ce beau acum si clar o sa cer si nr.2. E moca la mama.:)))

Prea multe coincidente, prea multe intrebari, dar azi sunt linistita am primit multe raspunsuri.

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…