Skip to main content

RObotzi - parerea mea

"Mainile pe tzatze, toti suntem bruiati, nu scapati sapunul nu va aplecati..."

Zilele trecute pe facebook Tudor intreba daca ne mai uitam la RObotzi.
Nu s-au inghesuit foarte multi - spre surprinderea mea - cu raspunsuri si se intelege lesne de ce. Unii se uita cu aceeasi ardoare ca la primul episod, altii se bucura ca replicile celor doi - MO si FOCA - nu au fost uitate, inca. Zic inca pentru ca sunt si oameni care ii mai urmaresc din plictiseala sau ca mine din cand in cand.
S-au dus vremurile cand le memoram versurile (cele de sus le-am invatat si erau un fel de - poza cu maimutza - la semnal incepeam) am mai crescut si eu, mi-am pierdut din umor, etc., etc., etc.

Sincer dupa pauza, Robotzi au revenit anemici, poate ca nu la fel de comici, nu cred ca mi-am pierdut eu umorul, inca nu este cazul, dar probabil nu m-au dat pe spate noile episoade. Inainte asteptam ziua de joi/vineri si-mi stresam colegul ca vriaaauuuuuuuu (la munca sistem audio nu avem decat la calculatorul DJ-ului si roaga-te, milogeste-te) acum nu, uit nu doar ca este joi/vineri...uit complet pe ce planeta sunt. Exagerez!!!
Zilele trecute cineva mi-a amintit de ei si am ajuns la zi cu episoadele - 12 la numar, dar sincer si acum vorbesc serios, unele replici mi-au placut, nu multe dar la final io tot cu "be gu mine!!!" am ramas ba mai mult, inchei postul de azi cu:

"Mainile pe tzatze, toti suntem bruiati, nu scapati sapunul nu va aplecati..." Si cum zice nepotul meu spaniol - NO MES PLACE!!!

p.s. Imi place totusi ceva, dar atat, replica de inceput: "Foca am o intrebare - NU!!!" cam asa imi incep si eu ziua cu NU!!! la orice si asta fara sa stiu ca si la ei s-a schimbat, cam atat fata de sezonul 1.

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…