Skip to main content

Visit Germany. Ziua 2

Ziua 2 a inceput putin cam devreme, mai ales dupa o noapte agitata. Totusi desi ne-am culcat tarziu, toti am fost prezenti la micul dejun si toti foarte odihniti, cel mai bun lucru a fost ca fiecare am avut camera lui...n-a fost nevoie sa impart baia si telecomanda. Boieriiiiieeee taica!!!

La orele 9.00 fix pe ceas, ca asa-i la nemti, punctualitate si seriozitate (asa cum ar fi ideal de s-ar intampla si la noi) eram cu totii in taxi pentu a fi dusi de la Hotel Maritim la Sediul KSB din Halle.

Ce sa zic, a urmat o serie de prezentari despre KSB, Pompe, pompe si iar pompe, apoi o mica sesiune foto si neasteptata vizita in fabrica. Pentru o persona ce nu are legatura cu pompele poate fi plictisitor dar mie una mi-a placut, in special demonstratia prezentarea dl. Schenker si ale lui statii de pompare cu separare de solide. Ce sa mai zic...mi-a spalat creierul. KSB is the best. Iar dl. Schenker m-a cucerit cu al lui farmec si al lui simt al umorului. Rar dai de oameni ca el. Foarte rar.

A urmat o masa imbelsugata cu specific cehesc, multa bere si vin dupa gust. Seara s-a terminat cu o vizita in oraselul mic si cochet, iar o parte din grup s-a bucurat de o sesiune de sauna (la care eu am zis pass deoarece la ei se poarta nudul) si la mine au ce admira...dar invers ba. :)) 

Am preferat sa dorm putin ca urma desteptarea la orele 5.00 ca aveam un avion de prins spre Koln si am zis ca ar fi cazul sa nu ne riscam sa-l pierdem.

Mr. Schenker in plina actiune, un om haios n-am intalnit pana acum.

Mother and baby pump.

Asta ar fi un mesaj pe care l-as adresa celor care ma calca pe nervi...kiss...

Halle, 2012Asta am papat io, yammiiiii.Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…