Cooking for fun!!!

Sis' sa vedem daca de data asta mai comentezi.:)) Ma refer la faptul ca daca am vrut paste ai dat "ordin" si mamuca ti-a facut, daca ai vrut chec la fel, in timp ce eu bucataream singura.

Mnoo, trebuie sa fiu sincera si sa ma repet. Nu-s pasionata de gatit sau mancat, dar vine o vreme cand e musai, asa ca in momente d-astea mai pun si eu osul la treaba. 

Sambata dimineata (orele12.30) m-am instalat cu latopul in bucatarie, am pus noul album al Aurei Dione, cu paharul de Cola in dreapta (am jurat ca nu mai cumpar dar ce sa-i faci daca sunt lucru slab) si m-am pus pe gatit. 

Meniul zilei:
- Ciorba de fasole cu ciolan;
- Pui crocant cu sos de barbeque;
- Chec facut zilele trecute.

Ciorba de fasole boabe cu ciolan cred ca este prima data cand o prepar fara asistenta tehnica din partea mamei, dar tot am intrebat-o via Internet daca este suficienta fasolica (acum vedeti la ce am carat laptopul dupa mine :)))). Stiti si voi, e ca la orez, daca-i prea mult ai o luna, daca e prea putin nu-i bine. Dupa sfatul de la maman, pus ciolan la fiert (dupa ce am avut grija sa-l spal bine) si aruncat apa in care a fiert de vreo 2 ori (e megalight acum :))), pus fasolica la fiert si celelalte legume gasite prin bucatarie amestecat toate, condimentat si toate cele => the best ever. Inca nu am papat din ea dar lasand modestia la o parte a iesit mai buna decat a mamei. :D

La pui a fost simplu, simplu ca buna ziua, stiti plicurile alea Ideea Zilei de la Maggie, mnoo la ce sa ma mai chinui cand exista asa ceva. A iesit foarte bun, am papat ca sparta. Pe viitor si un sfat pentru sister, daca chiar vrei sa-ti faci si cum spaniolii nu au asa ceva poti face cam asa - crocantul din fulgi de porumb, sosul e simplu - maioneza + ketchup + condimente. Iti lingi degetele de bune ce sunt.

Ca sa te conving ca e mega bun am facut poze, dar de foame imi tremurau mainile (nu de la cola sau cafelutza) si au iesit cam naspa (pozele)...dar sa sti ca au fost deli' mai am doua (bucati de pui crocant). Pentru maine !!!




Just for me!!!

Comments

  1. :)))) pofta buna! muta cutitul in dreapta furculitei :P sa vad daca am inteles: sosul bbq e din ketchup cu maioneza?? atat de simplu???

    ReplyDelete
  2. Multumesc, tacamurile au fost puse la repezeala dar am priceput nu se va mai intampla.
    Da sosul e facut din maio + ketchup si condimentele din plic.

    ReplyDelete
  3. wow! ma duc sa-mi fac o supa...la plic :P

    ReplyDelete

Post a Comment