Numai blond sa nu fi

Intre o portie de paste si 2 chec-uri delicioase (mda m-am apucat de gateli) m-am uitat la emisiunea lui Dan Negru - "Te pui cu blondele" pardon Blonda - Mirabela Dauer, ca madame era invitata.

Nu este genul de emisiune la care ma uit, dar s-a nimerit cat am stat de paza la cuptor, sa nu ard bunatatiile, putin a lipsit, asa ca m-am "delectat" cu porcaria cu care ne intoxica Trustul Intact. Yach!!!

Sincer nu ma asteptam ca domnii care erau in locul blondelor sa dea dovada de atata prositie. Sunt convinsa ca emisiunea e foarte aranjata, si ca domnii fiind platiti se dau drept prosti. Blondele erau simpatice chiar daca mai bine stateau acasa, vorba aia "daca prostia ar durea...". N-am rezistat prea mult, n-am ars nici chec-urile (mereu fac cate doua - unul doar pentru mine, celalalt pentru colegi si cine s-o mai nimeri), dar sunt convinsa ca nu am pierdut nimic. Oare exista vreo emisiune de divertisment care sa merite atentia mea, a noastra? Bine in afara de Vocea Romaniei care a fost the best. Exista? Care?

P.S. Azi la paste am avut musafiri, cica au fost delicioase. NORMAL!!! M-am grabit si sosul a fost din plic, dar el nu stie, sa nu ma dati de gol.

P.S.2. Am incercat sa vad daca sunt gata coapte ale mele bunaciuni, simplu si delicat cu o scobitoare (de la mama sau bunica stiu asta) EL s-a uitat holbat si m-a intrebat ca de ce am facut asta. :)) Deci da exact ce spuneam - numai blond sa nu fi. Raspuns: "am vrut sa scobesc checul de resturile de mancare"!!!

Comments

  1. Cînd ai timp şi chef, pune şi o reţetă de chec, n-am mai făcut de jdemii de ani, ştiam o reţetă de la colegul de bancă, nu mai ţin minte cantităţile, ştiu că era cu şase ouă şi atît.

    ReplyDelete
  2. Mai sincera sa fiu am invatat sa fac chec singura pe ascuns sa nu ma prinda mama, asta prin liceu. Pun totul la ochi si de fiecare data imi iese ok. De data asta m-am luat cu altele si nu a iesit stralucit. Next time ma stradui mai mult si am sa pun cat de curand si o reteta.

    ReplyDelete

Post a Comment