Vreau ca totul sa fie bine.

Credeam ca pana la ora asta o sa termin de citit si o sa am ce sa va povestesc, dar in ultimul timp numai de vesti rele dau si pic intr-o stare din care nu mai ies.

Sambata, Tudor Butu m-a invitat la lansarea cartii sale - Drumul meu spre implinire. O carte care sunt sigura ca a scrisa cu tot sufletul si am asteptat momentul sa o citesc, asta si pentru ca ii citesc frecvent postarile de pe blogul lui, dar zilele acestea am fost cu gandul in alte parti si nu vreau sa incep lectura si sa ma opresc din diverse motive.
Sper sa gasesc momentul potrivit sa citesc cartea, apoi promit ca o sa impartasesc cu voi totul. Pana atunci nu vreau DECAT sa aud doar de bine si MULTA SANATATE!!!


Comments

  1. Tocmai acesta este motivul pentru care am scris cartea: Fiecare sa citeasca in liniste, atunci cand e momentul! Numai bine, Tudor

    ReplyDelete
  2. Multumesc Tudor, am avut o saptamana plina si nu am gasit timpul si linistea sa citesc cartea, sper sa reusesc cat mai repede...recunosc ca am rasfoit-o si imi place. Toate cele bune si tie.

    ReplyDelete

Post a Comment