Cooking for fun - 2

Am observat ca de cand sunt singura cuc mananc doar daca am si ceva dulce - ceva dulce in traducere proprie = o prajitura (nu de la Redal ci facuta in casa).

Bun!!! Chec - facut, tarta - semi arsa - facut, azi inspirata de Tudor si de visul pe care-l avusesem acum o saptamana am facut - tort de mere coapte caramelizate.
Normal ca am facut si o ciorbita si o varza calita, dar mancand singura si pentru ca sunt prea modesta nu zic cate de bune au iesit...ups am zis!!!

Tortul meu, adaptat dupa 3 retete si din amintiri (ca nu e prima data cand il fac) a iesit delicios, dovada mai jos. Nu l-am ars, prea tare, desi am tinut cont de sfaturile mamei si ale lu'Orin dar nahhhh un pas spre victorie tot am facut.






Nu am pus dulceata, nici gem in mere, dar am pus zahar, cacao si scortisoara. 

Multumesc Tudor pentru idee, Maya pentru reteta 1 si BarbatLaCratita.ro pentru reteta 2. Va invit la o felie de tort dar repede ca e pe terminate.

Weekend fain!!!

Comments

  1. Cu placere! Daca tot n-am apucat felia aia de tort, poate macar reusesc sa obtin "corectarea" blogului meu :) Acum sunt doar .ro

    ReplyDelete
  2. Nu prea am inteles ce e cu numele blogului, eu am vrut doar am pus un link catre blogul tau. Sunt cam obo' si nu m-am cam prins.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. :)) Si eu am fost cam confuz in exprimare... De fapt, ma laudam ca acum blogul meu si-a simplificat url-ul, transformandu-se in www.barbatlacratita.ro. Dupa ce am scris comentariul am observat ca ai modificat postarea, adaugand .ro :) Eu tocmai trecusem pe domeniu propriu si ma cautasem pe google, iar blogul tau a aparut in rezultate si am vazut ca eram mentionat tot cu vechiul blogspot.com in coada. In fine, nu e nimic important, scuze ca te-am facut sa-ti bati capu`...

    ReplyDelete
  5. No problem, nu mi-am batut capul dar nu intelegeam cu ce am gresit. Paste Fericit!!!

    ReplyDelete
  6. Paste Fericit Maya si multumesc pentru retele tale. :)

    ReplyDelete

Post a Comment