Skip to main content

Road trip - Timisoara

In sfarsit, proiectul vietii si-a luat zborul...pot sa morrrrrrrrrrrrrrrrrr. :)))))

Pana acum incepand cu luna septembrie prioritar a fost proiectul asta, care mi-a mancat toti ficatii. :))) sper sa fie ok ca inca nu e 100% final ci probabil in 2014 pot sa uit de el, asta daca nu ma reprofilez sau ies la pensie.

Si dupa cum spuneam si-a luat zborul adica, mai exact, cele 36 de cutii (cu planse A0, A1, A2, A3, A4 si ANico - astea sunt mai mari de A0), cele 36 de bibliorafturi si cele 12 dosare au luat drumul Timisoarei spre verificare in micutul Sandero. Mic dar incapator, portbagajul si bancheta din spate era full si uite asa am plecat cu noaptea-n cap la drum.

Exact cum imi spusese seful, drumul pana la Timisoara este drept si pustiu, ici colea romanii au dat foc la camp ca vin tatarii, noroc cu benzinariile si Cola ca sigurrrrrr fantaniile erau otravite. Urat din partea lor sa lase focul nepazit, si la dus dar si la intors acelasi peisaj, foc, pustiu, foc, pustiu.

Dar Timisoaraaaaaaaaaaaa, offffffff Timisoara, frumos oras. Nu tin minte sa-l mai fi vizitat, dar cu siguranta am sa mai merg ca mi-a placut si ca daaaaaaaaaaaaaaa purtatorul de cuvant al IPJ Timis este Madalina Mezdrea - vara'mea. S-a 'nteles!!!

Desi in weekend am zacut cu febra si frisoane, ca dehhhh raceala a pus stapanire pe cele 52 kg ale mele, ieri am lasat toate la o parte si mi-am vazut de treaba, am stampilat cu dl.verificator fiecare plansa si foaie, am redactat referatul si am terminat cu mici modificari care urmeaza sa le fac zilele astea primul proiect mai important (sa-i zicem la care am fost SEFA). Cata rabdare poate avea acest om, de remarcat. Jos palaria in fata lui si miiii de multumiri.

Si uite asa, cand veti merge in Ocna la scaldat sa bagati de seama ca alimentarea cu apa si canalizarea sunt opera mea si a echipei mele. Aaaaa si de picati in transeele de 7m, da 7m (enormmmm de adanc) tot noi - eu si echipa le-am pregatit. Astept executia!!!

Urmeaza - nu concediul ci Cisnadie!!!

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…