Skip to main content

Uite ViSA nu e ViSA!!!

Visul American mi-a fost implinit si spulberat in cateva secunde. Paiiii se poate?!? :))

Ca orice cetatean al ROmaniei care viseaza la cainii aia cu covrigi in coada de peste Ocean aplica an de an la Loteria Vizelor.  Hop si eu, recunosc impinsa de la spate de colegu' "ce crezi ca o sa stai 100 de ani aici la A****** *******, nu fi nebuna, aplica ca cine stie.". Eu care tind sa cred ca am toate tiglele pe acoperis zic"ieee right, vezi tu viza cand vad eu ceafa!!!". Asa ca, am pornit cu stangul paaaaa viza.

Totusi in octombrie 2010 am aplicat poate-poate, dar desi am salvat aplicatia nici pana in ziua de azi nu stiu cine ce a castigat. Anul asta nu am mai aplicat ca dehhh norocul meu s-a dus pe bilete la teatru, asa ca sa nu fortam nota, plus ca gandindu-ma ca daca am noroc in dragoste n-are rost sa mai aplic - tot in ideea sa nu fortez nota. Intre timp s-a dus si dragostea si viza.

Doar ca azi primesc mail de la U.S. Department of State. Wowwwwwww!!! Sa-mi pice fata nu alta, mi-am zis oare ce vor astia de la mine si uitati ce vor:

"Dear M****** Nicoleta , You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card..."

...cu detalii foarte personale pe care maaaa de unde le aveti???

Mail-ul continua cu mici detalii si dupa cireasa de pe tort sau bomboana de pe coliva:

" Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $879
Processing fees Included
Total $879
...
Within 48 hours, you will receive a confirmation via email with your Case Number/Confirmation Number and exact date and time(approx. 2 days) of the final interview. Upon successful interview you will receive your documents and travel information to move in the United States. Under no circumstances your visa status won't be affected by the interview. After you have paid the processing fees your visa is guaranteed ! ...

Please Note!

The payment must be sent via Western Union in maxx 5 working days after you have received and read the email from U.S. DEPARTMENT of STATE. You are strongly encouraged not to wait until the last day to pay. Heavy demand may result in system delays . The visa processing fee(US $879) is mandatory for each person and the U.S. Government doesn't offer any discount, loan or exception. "

Mai acum ca tot am economisit bani ca deschid astia maine magazinul ZARA pe sientru' ce pana cucului sa fac, ziceti si voi ca-s in dilema.

Cert este ca:
1. Au datele mele personale pe care sigur le au de cand am aplicat in 2010.
2. Cautand si gasind aplicatia din 2010 se vede clar ca au acelasi banner ca si in mail.
3. Cred ca hackerii le-au spart baza de date sau cineva face misto de mine.
=> fac plangere, dau U.S. Department of State in judecata pai se joaca cu sufletelul mieu. :)))

SCANDALLLLLLLLLLLLLLLL sa fie!!! :)))))
  

Comments

  1. Ia si tu legatura cu cineva care se stie la asa ceva. Uita-te si tu pe header+ul de la email. Acolo vezi daca e veridic e-mailul. Cert este ca ... Loteria Vizelor NU CER BANI. Asta trebuie sa-ti dea de gandit si pune presiune pe tine, daca iti cere ca in 5 zile sa pui DOLLAR-ul jos. Poate ai luat si tu "good certificates" de 9 ori, si ai primit cate "100 de dolar" de la Vasile Tintas din Arizona (vezi http://www.youtube.com/watch?v=Utv2o2PhclE).

    ReplyDelete
  2. :)) da eu un spam la care eu nu am pus botul, dar oare a pus cineva??? hmmm...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…