100 de ani de la naufragiu.

Sambata la Cluj la Cinema City nu ma prindeam de ce au revenit cu Titanic-ul dupa atatita ani ... din 1997 au cam trecut ceva anisori, si nu cred ca sunt in pana de filme si idei domnii Leonardo Di Caprio si/sau James Cameron.

M-am prins si eu azi, cand am dat un mic search pe niet, ca trebuia sa existe un motiv pentru care in cinema a aparut Titanic 3D. Oare va porni iar isteria?!? Tin minte ca eram prin clasele V-VIII (nu divulg chiar totul) cand dirigu' care era si directorul scolii nr. 15 a decretat zi de cinema - tot poporul am mers la Cinema Pacea (care inca exista) si am vazut marea capodopera.
Ne-au taiat din film normal, asa se practica pe atunci, fetele au plans cand a murit Leo, io nu, probabil ma obisnuisem cu el de la Romeo and Juliet.

Ma gandeam ca nu a aparut fara nici un scop filmul din nou pe marele ecran, si in format 3D, doar ca este super misto "sa traiesti" acea experienta, aceasta fiind impresia lasata cand te uiti la un film 3D ci adevaratul motiv este acela ca pe 14 martie se implinesc fix 100 de ani de la marele naufragiu, cand au murit peste 1500 de pasageri.

Acum la noi, la TV nu se mai vorbeste decat de cei 2 romani, care s-au urcat la bordul "clonei" Titanic. Lovi-i-ar Icebergul in plin ca m-am saturat de ei, de ei cei 2 romani si de ei jurnalistii care altceva nu stiu sa ma spuna. :))

Mi-ar fi placut sa fiu si eu pe Titanic, dar nu acum in 2012 ci atunci in 1912. Mdaaa, poate in alta viata am fost un soricel.:))))

Intre timp cred ca am sa ma relaxez urmarind seria Titanic de care am dat aici.

Comments