Joia Verde = vopsit oua

Pentru ca de mica asa am vazut, asa ma facut si eu. Azi dupa o zi lunga de munca, o zi lunga prin magazine la cumparaturi (nu suport deloc agitatia din magazine in perioada asta, probabil nu-s singura, dar e teroare daca te aventurezi la cumparaturi, pornind de la locurile de parcare si pana la inghesuiala de la case), dar au trecut toate.

Dupa ce am terminat cu shoppingul, m-am apucat de treaba, am spalat, fiert, vopsit outzele. :)) Prima data singurica, bine la un moment dat erau mai multi oameni in bucatarie decat oua la vopsit. Cand m-am apucat sa strag toate cele cred ca aveam vreo 10 linguri la spalat. Lingura si oul. :)))

Am ales sa le vopsesc azi desi am fost foarte ocupata si tot pe fuga, pentru ca, dupa cum am mai sus, asa stiu ca este obiceiul, povestea ar fi lunga si mi-e somn ca sa ma lungesc, dar o stiti cu siguranta. Al doilea motiv ar fi acela ca cica daca le vopsesti in Joia Verde, oualele tin tot anul. La cat mananc eu, cred ca cele 20 de oua vopsite imi vor ajunge 1 an. Plus ca papacito mi-a promis ca saptamana viitoare imi mai aduce si el de la bunicuta...as vrea oua de la mamaia dar vopsite in foi de ceapa. Originale!!!


Poze n-am, dar au iesit frumoase. Voi v-ati vopsit outzele?!?

p.s. Nu fiti rautaciosi!!!

p.s.1 Am trait sa o aud si pe asta, imi scrie mama pe mess (e foarte emancipata maica-mea are cont si pe FB) si imi lasa un offline " te rog sa-mi spui cate oua ai folosit la tava mare pt prajitura" - are sora-mea o tava cat o zi de post, de Craciun am facut nu una ci 2 prajituri ca atata a rezultat din tava aia. Cert este ca habar n-am cate oua am pus, probabil totul la dublu. :D

Comments