Din bucataria mea @DryCooker

Cumnata mea este o bucatareasa desavarsita si nu-i fac complimente gratuite, chiar este, face fata asta niste bunatati de-ti lingi degetele, iei smaltul de pe farfurie si tot iti vine sa ceri mai mult, mai mult.
Lunile astea am profitat si eu cat am putut si am papat din bunatatiile ei, pe motiv mi-e lene sa gatesc si ea era singurica acasa. Perfect pentru mine. Intr-o buna zi si-a cumparat "tigaia magica" nu aia a Mirabelei Dauer - DryCooker ci cea "tunata" adica nu din teflon si ceramica.

Si cum a tot laudat-o si cum singura chestie ceramica cumparata de mine a fost placa de par, ca deh la mine altele sunt importante, m-am lasat influentata de ea, cumnata, si am comandat-o. N-am prea avut noroc prima data nu a venit habar n-am de ce, iar a doua oara cei de la Cargus au dus coletul la birou, eu in timpul ala dormeam la greu acasa si colegu' a platit si a oprit el coletul. Din mila - probabil -  a doua zi mi-a dat-o si de atunci a inceput distractia.

Nu intru in detalii ca sigur sunteti satuli de Mirabela si tigaia ei minune, dar eu una sunt super multumita de tigaia mea, pur si simplu o ador. Eu nu prea am timp de gatit si nici nu prea mananc, dar de cand o am am folosit-o pentru niste pulpite si legume care au iesit fenomenal, mi se topeau in gura, iar azi am facut un chec - a iesit foarte bun (cuptorul e cel care inca imi da batai de cap) dar tigaia se prezinta foarte bine.

Acum pot spune ca am investit si eu 120 lei (20 lei transportul) foarte bine, cred ca si mama va fi mandra de mine. Din cate stiu ce am eu e putin diferita de a cumnatei mele dar si ea e multumita de ea. Si e comandata de pe net, habar n-am cum a ajuns link-ul in spam-ul meu.

Am riscat un pica dar s-a meritat.

Poza asta este pentru Orin, draga astept sa-mi spui daca le-ai facut copiilor chec.




Comments

  1. Uai, ce bine arată și... spre rușinea mea, nu le-am făcut copiilor chec! :(

    ReplyDelete
  2. Data viitoare cand mai fac trimiti copii la mine. :D

    ReplyDelete

Post a Comment