Final cu sfarsit neasteptat

Vorba aia, final, final - dar sa stiu si eu. Pai cum altfel?!?

Aseara am vizionat episodul 23 din Greys Anatomy si episodul 22 din The Vampire Diaries, inca nu am verificat dar e clar ca sunt episoadele de sfarsit de sezon. Daca la al doilea ar mai fi o sansa de un viitor sezon 4, la primul slabe sanse, dar slabe slabe.

Ceea ce ma face sa ma enervez, putin cam mult (daca pot spune asa) este faptul ca finalul sezonului 8 si poate al serialului - Greys Anatomy -  este unul tragic (pour moi) si lasa loc de interpretari. Si Doamne cu cata rabdare, entuziasm si placere l-am urmarit incepand cu anul 2009 cand aveam vreo 4 - 5 sezoane de recuperat si uite ca ori s-a terminat, ori Patrick v-a parasi corabia lasand lucrurile asa neterminate, normal ca ma enervez...cum altfel. Mnooo, un serial mi-a atras atentia dupa Prison Break (care la fel s-a terminat exact pe dos cum m-as fi asteptat eu) si acum raman iar dezamagita.

Nu mai caut sa vad ce va mai fi din toamna, asta e, azi reincep cautarea unui serial care sa-mi atraga atentia, ar fi de vazut The Killing (sezonul 2) dar inca nu-s pregatita de crime si investigatii, Suits e inca in pauza, si lista ar continua.

Totusi aveti vreo sugestie?!?

Comments

  1. Daca pleaca McDreamy din Greys A. eu nu ma mai uit! Am zis!
    Am vazut si eu finalul sezonului asta si ai dreptate lasa loc de multe interpretati... Abea astept!:)

    ReplyDelete
  2. Din cate am citit eu chiar pe la inceputul sezonului 8 se spunea ca Derek ar parasi distributia serialului...dar mai asteptam, inca nu am cautat pentru ca mor de ciuda daca este adevarat.

    ReplyDelete

Post a Comment