Skip to main content

Just about my job

E job-ul vietii si nu l-as schimba pentru nimic in lume, mai ales in perioada asta in care a inceput distractia.

Mai exact printarea/plottarea si uite asa se duc paduriile noastre frumoase pe maculatura. Nu mai fac niciun calcul cat dam pe consumabile, facturi la Electrica, salarii, etc. ci fac un calcul cam cata hartie papam noi cu un singur proiect care se preda cam asa:
- 4 exemplare - Documentatie de atribuire
- 4 exemplare - Proiect Tehnic
- 4 exemplare - D.T.A.C.
- 1 bucata CD - Proiect in format PDF.
- 1 bucata CD - Proiect in format DWG.

La acestea in momentul executiei se mai adauga dispozitii de santier o tona si clar la sfarsitul executiei As Build-ul. 

Nu stiu exact cat inseamna in metrii de hartie dar stiu clar ca azi am facut o comandacare suna cam asa:
- 12 cutii de A4 (a cate 5 topuri fiecare, a cate 500 pagini un top);
- 6 role A1 (594 x 175);
- 6 role A0 (841 x 175).

Maine cand vor veni toate ma intreb eu si co. unde vom mai sta. Ca sa va faceti o idee cam asa e la noi in birou:
Toate acestea trebuiesc taiate si pliate. Si plotterul (doua la numar) inca lucreaza, ele nu au liber nici noaptea...Doamne Fereste de vreo pana de curent.

Spor la munca!!!

P.S. Suntem mari consumatori de hartie si da avem si maculatura destula de aruncat, stiti vreo firma care colecteaza si recicleaza hartia ??? Noi de obicei o aruncam la gunoi, dar parca e pacat ca nu o reciclam.

Comments

 1. Se recicleaza in curte la Libertatea pe malul Cibinului. Cam 10 bani pe kilogram.

  ReplyDelete
 2. Vecinul meu are firma RECUP TRANS. Are cam acelasi pret la hartie. Daca vrei va fac legatura.

  ReplyDelete
 3. Basca ca Ioana are nevoie sa furnizeze hartie pentru firma unde lucrezi. Cum ar fi s-o pui in legatura cu sefii tai? ... aveti ocazia astfel sa beti o cafea impreuna cand vine pe la voi ;)

  ReplyDelete
 4. Problema e ca noi deja colaboram cu 2 firme si jocurile sunt facute pe alte planuri, dar pot incerca de ce nu.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…