Mi-s fata de la tara...

...nu nu nu, inca nu am participat la vreun concurs ci m-am prostit putin weekendul trecut.

De ceva vreme n-am mai avut parte de un weekend - fie si el o zi si jumatate - de liniste. Am lasat galagia si grijile acasa, si am dat o fuga in Valea Plangerii (cam asa poarta numele in viziunea mea satul natal al tatucului, locul in care am copilarit si eu) sa-mi vizitez bunicuta cea scumpa, sa ma rup de haosul orasului meu drag, sa uit de toate invidiile, rautatiile, etc. pentru a ma bucura de liniste, aer curat, mancarica delicioasa a bunicutei si de plimbariile cu Mamaia dupa capre (mai nou are capre si nu vaci nebune).

Partea nasoala e ca in Valea Plangerii si in tot judetul VL, e o caldura care-ti taie pofta de orice, nu si mie. Au fost 2 zile frumoase, din care una si jumatate bestiale. Mamaita m-a asteptat cu mancarica buna, numai cum ea stie sa faca, desi nu banuia ca am sa aterizez in ograda ei, dar dehhh s-a nimerit. M-am plimbat cu ea pe camp cum faceam cu ani in urma, am mancat fructe direct de la sursa si nu stiu cum se face ca soarele arzator nu m-a deranjat, nici cocosul care era cam insistent nu m-a suparat si parca timpul s-a oprit in loc.

Sambata am avut timp sa le fac pe toate, printre care si o mica sesiune foto, cu hainute de peste 50 de ani, de a mea Mamaie cusute si tare ne-am mai distrat. Doar ca doamna fotograf s-a emotionat si poze-le miscate rau. Oricum partea buna e ca Mamaita mi-a facut cadou aceste minunatii de haine.

Ne pregateam de vot. Me and Mamaia Aurica
Incepe defilarea. Mi-s fata de la tara

Asta-i preferata mea, doar ca e deja aleasa si are o destinatie precisa. Sub Pamant SRL.

Curand o sa ies pi Sentru ashee cu tenesii normal.

N-avea chef de poze.

Cu caprele la pascut


P.s. Acum parca o aud de sis ca vrea si ea...grabeste-te ca multe nu mai sunt.:))


Comments

  1. foarte frumos costumul!...si cocosul :))

    ReplyDelete
  2. :))) multumesc. costumul este al meu acum, cocosul este al vecinului. :D

    ReplyDelete
  3. :)) foarte fain costumul. Aveam si eu unul de la bunica, dar ...nu mai stiu pe unde l-am ratacit. Si sincer, chiar imi pare tare rau. Mi-as fi dorit sa am ceva autentic...cand stau sa ma gandesc cat de scumpe sunt ...pfff, no comment

    ReplyDelete
  4. Te cred, poate-l gasesti. Mie imi pare rau ca ia alba din poza 3 va ajunge intre 4 scanduri, bunicuta isi doreste sa fie inmormantata cu ea, este camasa in care s-a cununat.

    Oare reusesc sa o conving sa mi-o dea?!?

    ReplyDelete

Post a Comment