Skip to main content

Hai hui - Salina Turda

A venit randul sa ne punem iar la drum, in alta formula, cu alta Furie Alba, dar cu acelasi chef de plimbareala si voie buna.

Pe lista mea noastra - Salina - in asteptare de cam multa vreme, desi plecasem de cateva ori bune la drum spre Turda, mereu amanam si acceleram spre Cluj, duminica in schimb nu ne-am mai abatut de la plan si am pornit la drum, destinatia: Salina Turda. 

Am platit cei 15 lei/pers. contravaloarea biletului, am facut o poza sa avem planul de bataie la indemana (nu ca am fi avut nevoie de el) si doi cate doi = 4, am coborat usor usor. Am optat la scari, pentru ca inca suntem tinerei si nu se merita sa pierdem timpul stand la coada in asteptarea liftului.

Ce sa zic, la prima vedere toti 4 am fost placut impresionati, noi si chinezii ce mai pozam, treptat treptat cand am ajuns in Mina Terezia, langa lac in cor am ajuns la concluzia ca nu-i cine stie ce...ca dehhhh "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca-s amari", la fel si noi. 
Pana sa ajungem acolo ne enervam si faceam ca trenu' cand auzeam pareri gen "o gaura", iar la nici o ora de plimbareala prin salina comentam ca "doar atat....pffff...". Cert este ca anul acesta am zis ca o sa-mi organizez aniversarea in salina, nu stiu care e motivul pentru care mi-as dori asta, cert este ca pentru moment am doar 3 invitati pe lista. :))

Acum ramane sa mergem si la Praid, ca sa avem termen de comparatie...
Va las cu cateva poze surprinse prin ochiul meu critic si cu totusi sa stiti ca nu strica o plimbare prin salina, poate voua o sa va placa mai tare.

Enjoy!!!

 


Mina Terezia + lacul fara lebede.


"Tavanul"


 

Am vrut sa o fur sa-mi pun piatra la inel...dar am fost "prinsa in flagrant" si am fost nevoita sa renunt.

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…