Skip to main content

Sunt oare chiar asa de rea?Diabolica de mine, ce-mi place cum suna hihihihi, si nu doar ca suna funny, mai nou asa si sunt. Pana acum un an si ceva  eram o donsoara cumintica, la locul ei, nu suparam pe nimeni si chiar daca aceam si eu o opinie o tineam pentru mine. Daca cineva se supara sau certa cu mine, desi nu eram vinovata luam eu asupra mea totul. Dar toate astea s-au schimbat brusc, da da... cei mai apropiati prieteni au observat si repede au afirmat "ce rea te-ai facut".
Poate au dreptate, dar atata timp cat nu am regrete si frustrari capul sus si pieptul inainte Nicolle. Imi placea cum eram inainte ceva intre copilas dragalas si femeie cu capul pe umeri. S-a pierdut ceva din prima parte...dar uneori evadez, dar nu mai e la fel... Imi place si cum sunt acum, dar am pierdut ceva pe drum poate...Asa ca daca vreodata aveti nevoie de o parerea sincera, fuguta la mine, oi fi eu rea dar inca sunt realista...ar fi multe de zis dar nu mai am chef...e lene mare la mine azi.

P.S. Asa ca acum am devenit un mic "dlacusol" cum zice finutul meu, dar unu cu chip de ingeras.

Comments

 1. Daca tu esti happy, nu conteaza ca te-ai schimbat sau nu.
  E mai ok daca te-ai desteptat, decat daca te-a schimbat el. Toti ne marcheaza intr-un fel sau altul, e cumva inevitabil, insa de noi tine ceea ce alegem sa fim.
  Faza cu "ce rea te-ai facut"... am auzit-o si eu, dar putin reformulata. Si mi-a pasat, pana mi-am dat seama ca nu conteaza decat ceea ce cred. Prietenii adevarati mereu te vor sustine... si mereu te vor critica, dar nu in sensul ala urat.

  ReplyDelete
 2. Asa e, acum am descoperit si adevaratii prieteni, putini dar adevarati si asta conteaza

  ReplyDelete
 3. "Dlăcuşol" sau nu, ţie să-ţi fie bine! Mai ascute corniţele din cînd în cînd! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…