Asa ca de ziua mea. LMA Nico!!!

Cum azi este o zi speciala si mi-au murit laudatorii/fanii hai sa ma autofelicit - asa ca de ziua mea.
Asa cum v-ati dat seama (probabil) acest post e programat, pentru ca in aceasta frumoasa zi am hotarat sa ma petrec undeva departe, departe. Asa se explica de ce nu raspund la sms, telefoane sau urari. La majorat si acum am preferat sa fiu departe departe si sa petrec cum vor muschii mei. Prima data a fost bestial, n-are de ce sa nu fie la fel si acum.

Sa-ncepem:

M-am nascut intr-o calduroasa zi de vineri, decembrie, o mie noua sute toamna iarna, o zi memorabila cand nu s-au aliniat doar planetele, ci si copacii, animalutzele, pestii, pasarile, etc. as baga mana in foc ca cel putin un continent a avut o mica miscare spre Romania, Sibiu. Nu stiu de stele, dar luna era pe cer, ca m-am nascut pe la orele 01:50 in miez de noapte - asttfel se explica escapadele nocturne pe care tata nu le prea pricepe. Varsta!!!

Am fost un copil dorit, foarte dorit, mai ales de tata - dupa calculele lui X, Y, XX, YY, XY, YX urma sa fiu baiatul mult dorit - stiti vorba "socoteala de-acasa nu s-a potrivit cu cea din targ" maternitate si uite-asa s-a pricopsit tata cu inca o fata (de mentionat ca la al treilea foc a venit si baiatu') nu de alta dar si-a dorit mereu "2 fete si-un orbete". Motiv pentru care numele Nicoleta nu e mostenire de la bunicu din partea mamei sau pentru ca pe 6 decembrie e Sfantul Nicolae ci pentru ca in clipele alea se mai gandea tata la un nume...clar nu.

Dar cum spuneam, am fost un copil foarte dorit, acesta sa fie motivul pentru care Dumnezeu le-a dat alor mei sa duca - io, micutza, am venit la pachet cu o mica problema, nu de alta dar trebuia sa fiu speciala.

La nastere, sa nu fiu scapata din mainile doctorului sau moasei, sau pentru ca eram prea delicata, la o simpla apasare in zona nasucului s-a spart o vena, rezultatul in timp ar fi fost acesta - aici - nu si in cazul meu. De la 3 luni si pana la 3 ani am facut niste raze XYZ, vizite la Cluj, doctori si uite asa m-a facut mama modeala - aici. Motiv pentru care averea familiei nu s-a dus pe masini sau vile ci pe buna mea insanatosire, daca o pot numi asa.
Cert este ca sunt "ca si noua", nu de alta dar mi s-a dat sa aud "nu se vede semnul tau deloc, in club", puteam sa raspund rautacios "inchide gura sa nu se vada...limba" dar am respirat adanc si am zambit, in viata adevarata frumusete e cea interioara si daca nu ajungi sa ma cunosti nu are rost sa continuam. Parerea mea! De adaugat ca noi sagetatorii suntem asa mai speciali si avem un mic mic defect, mai vizibil sau nu. :))

N-are rost sa zic ce scoli inalte am absolvit si prin ce capitale am bantuit, cate prietenii am legat si dezlegat, ce job am sau ce drum am pornit in viata. Pana acum au fost si bune si rele, viata roz si gri, condimentata cu mult piper alb si negru. Dar mai sunt multe de facut.

Si de ce scriu eu acilea?!? Simplu, pentru ca am ajuns la o varsta rotunda, frumoasa si ca tot omu' simt ca mai am multe de zis si facut. Si ca sa nu o mai lungesc, vreau sa multumesc mamei ca mi-a dat viata si ca s-a chinuit cu mine, tatei ca a trecut peste socul ca sunt fata (sper ca i-a trecut repede si nu 2 ani cand a aparut in peisaj FRA), bunicilor ca sigur le-am scos peri albi, so si fra pe care i-am batut dar ei stiu ca ii iubesc, nepotului ca s-a pricopsit cu o asa matusa si tuturor celorlalti.

Imi cer scuze ca azi nu va raspund la telefon dar nu vreau sa imi incarc factura telefonului pe simplu motiv ca in 6 vreau sa bem, sau sa fiu sincera sunt suparata ca v-am invitat cu mine - aici - dar de venit ioc. Si da gestul meu de a pleca departe departe e unul egoist, mai mult sau mai putin, dar am vrut sa fac ceva doar pentru mine si sufletelul meu, e greu ca cei dragi nu-s fizic cu mine dar in suflet ii port mereu.

Acestea fiind zice la multi ani mie!!!

P.S. Cadourile le pot primi si dupa sau acasa sigur e cineva.


Comments

  1. La multi ani!!!! Distractie placuta pe unde ratacesti!!

    ReplyDelete
  2. La Mulți Ani! Doar azi am văzut dar tu ești departe, vezi cînd te întorci că e cu o zi întîrziere! :)

    ReplyDelete
  3. Multumesc fetelor. Am ratacit, am inghetat de frig, am vizitat Buda si Pesta, Buda, Pesta, Pesta si Buda, etc. cu masina si la pas, am depasit criza varstei si fain a mai fost. Imi revin din mahmureala si revin cu postari si poze.
    Pup.

    ReplyDelete

Post a Comment