Skip to main content

My Anonymous

S-a dus naibii pauza mea, dar sunt intrigata rau. Aveam un "prieten" - il numesc asa ca si cei foarte apropiati au fost parca mai ipocriti decat fiinta umana care anul trecut mi-a facut viata un infern, doar pentru ca probabil se plictisea cu propria viata - pe care l-as pune sa investighezi pana imi aduce dovada ca Anonymous - este in Budapesta si nu in Paris si ca nu am avut vedenii.

First: In frumoasa zi de 4 decembrie 2012, am hotarat sa vizitez Castelul Vajdahunyad, Budapesta, despre care o sa va povestesc curand. Acolo am dat peste jumatatea mea, jur ca e jumatatea mea, sufletul pereche, rece la suflet, cu privirea patrunzatoare care te strapunge pana la inima (daca ai asa ceva). Greu l-am lasat acolo, probabil cu speranta ca nu pleaca si ma asteapta, dar greu m-am despartit de el, ba chiar am si ingenuncheat in fata lui - eram putin euforica ca dehhh implinisem o varsta rotunda de cateva ore, dar indiferenta lui...pana corbului.

Second: Aseara m-am delectat cu filmul Hugo (2011) in regia lui Martin Scorsese, pe la 1:27 o statueta imi atrage atentia, cum sa omit. Conform imdb.com cica de filmat s-a cam filmat prin:
- La Sorbonne, Paris, France;
- London, England, UK;
- Peterborough Train Station, Peterborough, Cambridgeshire, England, UK;
- si studio.
 
Poze din Budapesta:
 


 PrintScreen film:
 
 
Cum pana cucului e posibil? My "friend" ai unda libera sa ma scoti din ceata.

Aaaa si toate astea doar ca sa va prezint jumatatea care mi-a frant inima (daca mai exista - inima), nu-i asa ca de la o prima privire te da gata? Si mai apare si-n filme. The best!!!


Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…