Pierderea de vreme. TV-ul

Pe motiv ca TV-ul ne indobitoceste (vezi emisiunea de maxima audienta a trustului Intact - Un show pacatos) si un cinema decent in Sibiu nu exista ce alte alternative de a pierde timpul sau de a vedea ceva ce sa merite timpul avem? NIMIC!!!
 
Alternativa ramane nietul - torrentele, pentru cunoscatori, iar pentru "cei corecti care nu fura si nu jura" inchirierea dvd-urilor de la centre. Io stiu unul in Sighiu si-l frecventez rar, doar ca uneori pana apare filmul in format decent (pe torrente) trebuie sa astept o vreme bunicica, iar daca am pretentia - a se citi moft - sa vizionez un film romanesc gen comedie de 3 lei - "S-a furat mireasa!" etc. trebuie sa astept mult si bine.
 
Alternativa nr.2, mult mai ok (travel + fun + shopping = oboseala) un drum la Cluj, Bucuresti, Brasov sau mai noi Valcea. Dar asta doar in weekend, celelalte 5 zile ce se presupune sa fac, sa astept nu e o solutie...
 
Pai e posibil, ei au si noi ba???
 
Not cool!!!
 
p.s. Spuneam de emisiunea grupului Intact, seara inainte sa adorm cand my lap e la nani trebuie sa am zgomot pe fundal altfel micutza diva nu poate sa doarma, s-atunci intervine TV-ul. Aseara am ales (pana cucului stie de ce) emisiunea mai sus amintita. Socul a fost total, jur ca nu inteleg cum poate face audienta o astfel de emisiune, cine se uita, cine-i plateste pe mascaricii aia sa se dea asa in spectacol. Mi-e greu sa cred ca la emisiunea aia se uita doar cei ca mine care-si programeaza TV-ul 30 min apoi nani. Trist!!!

Comments