Skip to main content

BOOKCROSSING: "eAT,pRAY, LOVE" - continuarea


Acum un an, mai exact in 08.03.2012 am primit cartea de la Carmen si inca de pe atunci am promis ca o voi da mai departe imediat ce o citesc, si a trecut aproape un an. 

Recunosc ca nu mi-a luat mult timp sa o citesc, pentru ca e genul de carte care te prinde, dar pauzele lungi si dese au dus la ziua de ieri cand am lasat tot si am finalizat-o.

Frumoasaaaaa e putin spus, filmul l-am vazut doar pe jumatate si nu mi-a placut, dar cartea, ooo cartea merita citita. 

Imi cer scuze fetelor Alexandrei si proaspat mamicutei Carmen si le multumesc ca mi-au oferit posibilitatea sa citesc aceasta carte care sincer mi-a placut foarte tare.

"O japa-mala traditionala are o suta opt margele. In cercurile ezoterice ale filozofiei orientale, numarul 108 este considerat extrem de fast - un multiplu perfect al lui trei, compus din trei cifre, suma acestora fiind noua, adica de trei ori trei".

Acum e randul meu sa o dau mai departe, asa ca cine doreste/ cine pofteste este rugat sa lase un comentariu cu o adresa de mail valida (pe care va fi anuntat daca e norocosul/a) pana pe data de 13.02.2013, a doua zi de V'Day va fi anuntat/a.

Simplu si rapid, nimic complicat, am anuntat si pe contul meu de facebook concursul (daca-l pot numi asa).

As prefera ca aceasta carte sa ajunga cat mai departe, la cat mai multe persoane, vedem in 14.02.2013 unde ajunge prin www.random.org.

Spor la treaba si astept comentariile voastre care de preferat sa fie din tara, e cam greu sa trimit o carte peste granitele noastre dragi si scumpe.


Comments

  1. Mi-as dori sa o citesc, nu am reusit sa o am pana acum si am auzit despre ea multicele lucruri.

    E-mail: andreeaa.apostol@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Wou de cand imi doresc sa citesc aceasta carte! Am auzit foarte multe lucruri bune despre carte si am vazut si filmul realizat dupa ecranizare.
    E-mail RGavi222@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…