BOOKCROSSING: "eAT,pRAY, LOVE" - continuarea


Acum un an, mai exact in 08.03.2012 am primit cartea de la Carmen si inca de pe atunci am promis ca o voi da mai departe imediat ce o citesc, si a trecut aproape un an. 

Recunosc ca nu mi-a luat mult timp sa o citesc, pentru ca e genul de carte care te prinde, dar pauzele lungi si dese au dus la ziua de ieri cand am lasat tot si am finalizat-o.

Frumoasaaaaa e putin spus, filmul l-am vazut doar pe jumatate si nu mi-a placut, dar cartea, ooo cartea merita citita. 

Imi cer scuze fetelor Alexandrei si proaspat mamicutei Carmen si le multumesc ca mi-au oferit posibilitatea sa citesc aceasta carte care sincer mi-a placut foarte tare.

"O japa-mala traditionala are o suta opt margele. In cercurile ezoterice ale filozofiei orientale, numarul 108 este considerat extrem de fast - un multiplu perfect al lui trei, compus din trei cifre, suma acestora fiind noua, adica de trei ori trei".

Acum e randul meu sa o dau mai departe, asa ca cine doreste/ cine pofteste este rugat sa lase un comentariu cu o adresa de mail valida (pe care va fi anuntat daca e norocosul/a) pana pe data de 13.02.2013, a doua zi de V'Day va fi anuntat/a.

Simplu si rapid, nimic complicat, am anuntat si pe contul meu de facebook concursul (daca-l pot numi asa).

As prefera ca aceasta carte sa ajunga cat mai departe, la cat mai multe persoane, vedem in 14.02.2013 unde ajunge prin www.random.org.

Spor la treaba si astept comentariile voastre care de preferat sa fie din tara, e cam greu sa trimit o carte peste granitele noastre dragi si scumpe.


Comments

  1. Mi-as dori sa o citesc, nu am reusit sa o am pana acum si am auzit despre ea multicele lucruri.

    E-mail: andreeaa.apostol@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Wou de cand imi doresc sa citesc aceasta carte! Am auzit foarte multe lucruri bune despre carte si am vazut si filmul realizat dupa ecranizare.
    E-mail RGavi222@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment