Skip to main content

Dam startul la viata @Alergam @Sustinem

Update:  Desi a fost o zi ploioasa si friguroasa nu am renuntat si m-am prezentat la start. Locul meu in clasament: 90, timp 33:22.


Cred ca majoritatea sibienilor stiu ca in 31 mai 2014, la ora 9:00, Sibiul se pune in miscare, mai exact se da startul la editia a III-a, a Semi Maratonului Sibiu.
 
Ideea este una foarte simpla: "Organizatiile non-profit, grupurile de initiativa, companiile sau persoanele fizice propun proiecte, iar alergatorii care doresc sa se inscribe in competitive pot sa aleaga un proiect pe care il susțin prin taxa de participare si prin mobilizarea unui cerc de sustinatori care impartatesesc aceasi dorinta."
Anul acesta s-a inscris in jur de 21 de proiecte.
 
Anul trecut am ratat startul, dar acum imi iau revansa, asa ca va astept cu mic cu mare sa veniti in Piata Mica, sambata, sa ma sustineti. M-am inscris la proba de Cros 5 km - durata 1h. Si cu mici eforturi o sa rezist pana la capat. Nu voi abuza prea tare pentru ca nefrologul mi-a sugerat sa nu exagerez, dar mi-a dat unda verde la alergat in limita puterilor, asa ca sambata - alergam si sustinem!!!
 
Proiectul pe care il sustin apartine Asociatiei Baby Care Sibiu, Asociatiei Mâini Unite si Asociatiei E.M.M.A - Dam startul la viata, mai multe detalii aici.
 
Daca doriti sa ma sustineti o puteti face foarte simplu la adresa: http://maratonsibiu.ro/sustinatori/inscriere-sustinator-2/
 
Inscrierile pentru Maraton s-au incheiat in data de 25 mai 2014, dar de sustinut o puteti face. Si va astept cu drag sa va alaturati acestui proiect.
 
Va astept cu drag si sper sa alergam cat mai multi pentru o sansa in viata!

 

 

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…