I love ....

Citisem zilele trecute pe blog la Calin, ca pozele cu copii si animale cresc traficul si m-am gandit sa fac si eu o afacere :)). LOL. Scriu aici pentru mine si pentru Adinutza (in primul rand) care sper ca mai intra din cand in cand. Hellooo girl mai esti????.

Dar dupa cum ziceam de crescut trafic, etc. m-am gandit sa postez poze cu animale, cu copii mai incolo. Si uite-asa vreau sa va fac cunostinta cu PUSS, motanul unei prietene.
E dragut, foarte jucaus, pot sa zic ca e pasnic desi acum cateva luni mi se parea cam violent (probabil s-a cumintit in urma operatiei :))...ce sa mai il ador. Totusi trebuie sa ma repet iubesc cainii la nebunie, iar matzele sa nu le vad. 
Probabil Puss mi-e drag ca e motan :) si ma bucur ca ieri m-am jucat cu el desi dracusorul atenta la laptopul meu...este fotogenic foc...pacat totusi ca nu pot posta toate pozele pe care i le-am facut...
 Nu-i asa ca e tare dragalas ?!? Va vine sa credeti ca a fost abandonat intr-un parc, o doamna l-a gasit, iar noi l-am luat si l-am facut cadou prietenei noastre si uite asa o asteapta el cuminte in fiecare zi. Nice...

Comments

  1. fotogenic Puss..ai putea sa faci poze si sa le postezi ...sa-mi clatesc si eu ochii!

    ReplyDelete

Post a Comment