Another day

Nu stiu de ce zice Tudor aici ca s-a gresit cu "noaptea muzeelor" -  in fine va stie el de ce.

Dar eu aseara am mers si cam peste tot a fost deschis, doar la Muzeul Brukenthal era inchis pe motiv ca va fi open duminica pe zi, iar la Muzeul de Arme si Trofee de Vanatoare nu am fost pentru ca si asa sunt periculoasa apai in preajma armelor si s-a votat ca acolo nu "am voie". :))

Ce sa zic, muzeele frumoaseeeeeeeeee, pline pana la refuz de populatia dornica de a clati ochiul prin vitrine si de a muri de cald....cu asta am ramas eu, aaaaaaaaaa si sa nu uit am fost certata ca am pus mana pe sabia lui Mahomed sau cine-o fi fost ala :d, doar ziceam ca-s periculoasa( hihihih).

Ca sa fiu sincera totul e la fel, doar ca de cand nu am mai fost eu au schimbat vitrina ici colea, ca de impaiat vre-un brontozaur nu cred ca e vorba. 

Apoi m-am lasat convinsa sa merg si la Muzeul Satului -  ca e romantic noaptea prin padure.....vrajeala, lume multa, masini cat sa incurce traficul si in rest plictiseala....bine asta era pe la ora 23, poate mai pe zi a fost frumos nu stiu, nu comentez.

Placut impresionata de plimbarea romantica, am urmarit finalul Eurovisionului. Nu-i asa ca ati avut si voi un moment "deja vu", alt an, acelasi rezultat. Traiasca Europa!

Comments