M-am alimentat cu energia lui

Suna a vampirism energetic (daca exista asa ceva), dar da, cand dau de oameni care au o aura pozitiva, imi iau doza necesara, ofer la randul meu acelasi lucru, dar putini m-au descoperit asa cum sunt.

Totul a inceput cu un telefon in miez de noapte, la inceput de an, ne cunosteam dar nu stiu de ce am sunat, asa a incept totul. Cu un telefon. Cum s-a terminat deja e trecut si nu caut sa analizez, n-are rost, toate in viata se intampla cu un scop, important e sa ajungi sa descoperi care este acela. Atunci esti castigat, putini reusesc, multi renunta.

Cand asorbi toata energia pozitiva, cand ti-ai luat doza de incredere si ai invatat tot ce puteai si ajungi in punctul in care parerea ta nu mai conteaza, ca esti doar acel ceva mic si negru din stanga/dreapta e timpul sa spui STOP JOC!!!

Nu totdeauna avem sansa sa oprim noi "jocul", o poate face partenerul, dar asta conteaza? Oare chiar e cazul sa stam ca strutul cu capul in pamant ca e un nou sfarsit sau mai bine cu fruntea cat mai sus pentru un nou inceput?!?

Am avut duminica trecuta un mic dialog cu un om plin de har, care in 5 minute mi-a derulat in fata ochiilor atatea lucruri pline de esenta, ca si cand mi-ar fi derulat viata daca as fi mers pe acel drum. Vorbele spuse din gura lui si concluziile trase m-au trezit la viata. Am avut nevoie de 5 minute si de un om pe care poate niciodata nu o sa-l mai vad, un om strain, care a pus punctul pe i.

Acum las totul in trecut,  iar daca cineva ma intreaba ce-a mai ramas, as putea spune: o fata cu sete de viata care nu cere mult si ofera atat cat poate, o imagine in nuante de negru, verde si un albastru pur ca soarele intr-o zi de vara pe care treptat l-a sters de pe retina ...


(Passenger - Let her go)

P.S. Am scris aici, acum, pentru ca am citit aici si tare mi-a placut. In online se pot naste multe povesti frumoase ori ba, important e sa reziste si in offline.

P.P.S. Orice asemanare e pur intamplatoare, a se citi dincolo de context.


Comments

Post a Comment