O zi ca-n povesti! Made by Nicolle


 Mi-a fost recomandat ca pentru Nunta Anului 2013 (ca o data se marita sora'mea cu G.) sa apelez la o rochita neagra, mulata - "sa-mi scot la vedere piciorusele de gazela si decolteul generos".

Cum eu aveam deja in cap planul meu de bataie am ignorant total ce-mi spunea el, pana in ziua X cand dupa ce mi-am achizitionat colierul care musai trebuia sa fie huge si coral am vazut-o pe manechin.
A fost dragoste la prima vedere si la prima proba am declarant-o MEUUUU!!! Asa ca dupa ce am facut-o cadou pentru eu m-am dus acasa sa o conving pe mama ca e musai sa o port. Nu m-a lasat inima ca draga de ea a pus suflet cand mi-a facut rochita nr.1 asa ca la nunta am facut pe modeala si am avut 2.

M-am incadrat perfect in peisaj - donsoarele au fost imbracate care in coral, care in negru...are rost sa va mai spun ca a fost o mare coincidenta desi ma asteptam ca toate sa fie in culoarea anului 2013 - wronggg!!!


Toate au iesit exact cum am planuit, poate chiar mai bine. N-am prins buchetul dar mi-au pus voalul in cap si oricum deja e planificat la anu' jucam la nunta mea, ca se poarta albul.

Acestea fiind spuse am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea!


Nr.1 Made by M.G.
Nr.2 Made by Anka's

Comments

Post a Comment