Ora de balet! Riff si "Cenusa Timpului"

Desi am fost in al treilea rand la premierea "Mozart Steps", la deschiderea stagiunii de teatru 2013 - 2014 am ratat momentul sa scriu cat de frumos si impresionant a fost. 
Dar azi am fost in primul rand la deschiderea stagiunii de balet 2013 - 2014 la spectacolul "Cenusa timpului" de Florin Grigoras, si cum "secundele trec, minutele trec, orele trec, zilele, saptamanile, anii trec..." nu vreau sa treaca clipa si sa nu va recomand acest spectacol - eveniment si sa va rog sa mai dati pe la Teatru de Balet din Sibiu ca e superb.

Spectacolul "Cenusa timpului" este impresioant de frumos, o combinatie reusita intre balet si muzica rock. Mai multe nu zic, decat ca puteti vedea si revedea formatia Riff intr-un spectacol de zile mari.


 Riff si Florin Colaciu, Sibiu - "Cenusa Timpului"

Coregrafie: Doina Botiş
Scenografia: Aurelia Călinescu
Grafica video: Cultural Act

solişti: Mircea Munteanu, Saaya Pikula, Aleisha Gardner, Keston Meyer
 Andreea Simionaş, Ayaka Nagai, Shayna Skal, Buldan Iaela, Ada Gonzalez, Dafne Lugui Barbosa, Meghan McCoy, Morgan Sanborn, Victoria Clerico, Satomi Netsu,  Yuka Muratani, Joshua Beaver, Russel Hewey, Sergio Mendez, Thomas Barnea, Bogdan Meşter, Elliot Bourke, Igor Tauber, Alex Pilcă, Buldan Claudiu,  Mihai Uţă.
1
 cu: Riff- Florin Grigoraş, Florin Demea, Mihaela Grigoraş, Laur Făgădar

invitaţi: Adrian Corlaciu- vocal, Ciprian Oancea- pian, Cornel Lăpădatu- chitară, vocal, Teodora Bârsan- vocal, Ilie Lazăr- vocal, Ramona Stănilă- vocal, Andrei Albu- vocal


Enjoy!

Comments