Review - #Persil Power-Mix Caps in actiune (aka treaba buna)

In cadrul campaniei BUZZstore am primit pentru testare noile capsule de la Persil, mai exact capsulele Power-Mix, pudra si gel cu o dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare fie ele albe sau colorate.



Pentru ca in trecut am avut ceva probleme cu detergentul pudra, care ramanea in special pe rufele colorate am optat pentru detergentul lichid, simplu si fara batai de cap. Nici asa nu a fost bine, lichidul se termina vazand cu ochii, cauza fiind proasta dozare. In ambele cazuri nu respectam doza necesara, dar cei de la Persil au venit cu inovatia mix-ului.

Noul detergent 2 in 1 are forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Noua formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii detorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor.

L-am testat intens in ultima vreme, de la lenjerie de pat, rufe albe, colorate, delicate pana la ia mea primita cadou, care are ceva ani vechime iar timpul si-a cam pus amprenta pe ea, cert e ca rezultatul este foarte multumitor, hainele au ramas curate si parfumate. Cum spuneam aveam emotii pentru rufele colorate dar n-a mai fost cazul, nu aveam cum sa gresesc dozarea deoarece in cazul capsulelor nu ai cum sa gresesti. 

Rezultatul il impartasesc cu voi in pozele de mai jos, sa va mai spun ca nu am folosit balsam de rufe ca sa testez parfumul si chiar sunt multumita.

Kitul campaniei Persil




Vesta de la lucru a trecut cu brio testul, e curata si culorile la locul lor.

Mod de utilizare: Capsulele se plaseaza direct in cuva masinii de spalat si nu in sertar, se pun in cuva inaintea rufelor. Daca capacitatea masinii de spalat este mai mare de 4 kg se vor folosi 2 capsule Power-Mix.

Curata: Detergentul Persil Power-Mix Caps acopera o paleta foarte larga de pete, de la cele inchise la culoare  (iarba, cafea, ceai negru, fructe de padure) pana la cele de grasime (ciocolata, ulei, machiaj) etc.

Ca de fiecare data Persil nu m-a dezamagit, ma declar foarte multumita de noile capsule Power-Mix! Voi ce detergent folositi, lichid sau pudra, impresii?!?

Comments