Review - Cea mai buna protectie a pielii cu Produsele Barnangen!!!

 Gama Barnangen cea mai buna protectie a pielii care iti evidentiaza frumusetea naturala!


Descopera frumusetea echilibrata!!!


Cam asa suna invitatia celor de la Buzzstore si Barnangen Stockholm.



Am acceptat provocarea de a testa pentru ca ador  produsele Barnängen, care reprezinta amestecul optim dintre stiinta si natura, oferind o ingrijire echilibrata datorita formulei vegane cu pana la 95% ingrediente de origine naturala.



Ingredientele de inspiratie nordica Barnӓngen evoca frumoasele peisaje suedeze, lumina, mare, padure, ce creeaza o adevarata oaza pentru plante rare si variate, ierburi si ingrediente hranitoare pe care suedezii le-au folosit cu incredere de secole.


Ca urmare, fructele salbatice nordice, precum murul pitic, dar si ingredientele simbolice, precum mesteacanul si florile de soc, sunt infuzate in produsele de ingrijire a corpului Barnӓngen si imbinate cu formule stiintifice de ingrijire a pielii, precum ingredientul cheie Cold Cream, o reteta de infrumusetare cunoscuta pentru proprietatile sale de protejare a pielii impotriva iritarii si a uscarii.


Nu este prima data cand primesc spre testare minunatele produse Barnangen. De data aceasta au venit la fix, dupa schimbarile din viata mea 🤰🏻-> 🤱🏻pielea mea are nevoie de un ritual complet de ingrijire si catifelare.


Asa ca in 3 pasi obtin rezultatele dorite, mai exact:


  • Crema de dus Oil Intense, cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream este special conceputa pentru pielea foarte uscata, pentru a o hidrata si catifela.
  •  Lotiunea de corp Oil Intense se absoarbe rapid si hraneste pielea foarte uscata pentru o hidratare de lunga durata, datorita formulei cu Ulei de Trandafir Salbatic si 7% crema protectoare Cold Cream.

  • Balsamul de corp Oil Intense contine Ulei de Trandafir Salbatic si ingredientul Cold Cream ce actioneaza ca un scut in timp ce se absoarbe rapid in piele. 


Dupa ce ai incercat produsele de ingrijire a corpului Barnängen nu iti doresti sa mai renunti la ele, tu cu ce produse iti rasfeti corpul?!?


—————————————————————


#BUZZBarnangen, #BarnangenBeauty #ScandinavianMuse #BarnangenRomania

#hidratare #catifetlare  #ritualdeingrijire #rasfatulpieliimele

Comments