Skip to main content

Sa vina Iepurasul

Azi sunt in sfarsit happy. Am terminat cu listele si nu ma incadrez in bani :))))), nici cand e vorba de banii altora nu ma incadrez, noroc ca au astia de la Rasi' si uite ca intra si localitatea mea, Cisnadie, in rand cu lumea.

Atat despre JOB, pana MIERCURI sunt LIBERAAAAAAAAAAAAAAA, nu mai raspund la niciun telefon care are legatura cu job-ul. Am zis!!!

Azi am inceput ziua facand cateva chestii mici dar ilegale, fara voia mea clar, apoi cumparaturi si in sfarsit am sa fac acel tiramisu care nu e chiar tiramisu pentru ca este cu fructe de padure. Apoi o sesiune de achitat facturi (grea viata cu responsabilitati d-astea), sesiune mica de solar (sister omite asta cand ii spui mamei ce am mai facut io today) si acum ma pregatesc de ultimele detalii - gen sters un praf, dat cu aspiratorul si mopul in restul camerelor (pana cucului, apartamentul are 3 camere + restu' si io stau intr-una, de ce praful nu le ocoleste pe celelalte :)) ca eu reusesc fara prea mari eforturi) as vrea eu, si dupa am sa zac la TV sau gasesc eu ceva de facut. Promit sa nu ma plictisesc.

Sper sa fie vremea frumoasa sa nu regret ca am ramas aici si nu am ce face pe motiv - PLOAIE/FRIG. Cert este ca anul asta sper sa nu mai ard camasa nimanui ca anul trecut si sa-i bat pe toti la ciocnit oua.

Paste Fericit!!!!

La voi vine Iepurila??? La mine a venit, 2 perechi de sandalutze, un tricou si o rochita frumoasa foc!!! Sa vina calduraaaaaaaaaaaaaaa....

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…