Skip to main content

Titanic - TV Series

Spuneam acum cateva zile ca am sa ma delectez cu noua serie Titanic, care bag sama au scos-o la rampa o data cu aniversarea comemorarea (sau ce o fi) a celor 100 de ani de la naufragiu.

Pe scurt, nu se ridica la asteptariile mele, credeam ca vor veni cu ceva nou sau poate aveam eu prea multe pretentii. Dar cum de obicei zilele libere si ploioase sunt plictisitoare cateodata, am zis sa-i dau o sansa seriei si asa am vazut cele 3 episoade, urmeaza zilele astea si ultimul, daca am inteles eu bine din promo. 

In primul episod se intampla tot, imbarcare, pranz, cina pe vapor, dans pe vapor, ciocnit nava de iceberg, imbarcat femei si copii in barcile de salvare - nesuficiente si panica, etc. Cam tot ce ati vazut in celelalte filme, eu am vazut deja doua - Titanic (Drama, 1996) cu Peter Gallagher, George C.Scott si frumusica Catherine Zeta-Jones si cel mai asteptat film vreodata de mine - celebrul Titanic (1997) cu Leonardo di Caprio si Kate Winslet si am o banuiala ca au cam furat imagini din ele, pentru aceasta serie...dar nu-mi bat capul daca este asa sau nu.

Daca la primul am plans, desi l-am vazut pe un post frantuz, la al doilea m-am distrat de minune, iar la aceasta serie ma cam plictisesc. Totusi o chestie faina care m-a facut sa nu abandonez seria (a ajutat si ploaia) asul din maneca al regizorului & co a facut in asa fel incat fiecare episod dupa pilot sa dezvolte povestea. Mdaaa asta era acel plus fata de cele n ecranizari ale povestii Titanicului.

As fi vrut si eu sa fiu pe Titanic!!!

AAAAaaaaaaaaaaaaa sa nu uit Dragos Bucur apare si el in cele 4 episoade din 5, in rolul lui Peter Lubov, un criminal cautat de politie care se imbarca pe Titanic cu acelasi vis de o viata mai buna, pe care-l au cam toti pasagerii Titanicului. Deci un roman pe Titanic tot a fost, in film ma refer...era frumos daca scapa de accentul lui de romano-englez...d-asta joaca rolulul unui rus sau ce-o fi.

The End. 

Ca prea am exagerat cu si despre acest subiect.

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…