Skip to main content

Somnul de frumusete!!! sau Vara eu dorm!!!

Am si eu o intrebare, dar una intrebatoare rau!

Oare care-i faza cu somnul de frumusete, de ce atata scandal cand e o placere sa dormi?

M-am saturat sa mi se spuna:
- dormi prea mult - cand eu lucrez de la 8.30-18.30 si pe-acasa ajung dupa ora 19.
- dormi prea mult - cand in fiecare weekend ies, plec prin tara sau strainatati, etc.
- dormi prea mult - cand eu ma culc dupa ora 23.00 si ma trezesc la 06:45.
- dormi prea mult - cand cineva ma suna si daaaa mi s-a intamplat sa adorm in timp ce vizionam un film.
- si lista poate continua pe 10 pagini.

Oare ce vina am eu ca "somnul meu de frumusete" tine (in cazul meu) nu mai mult de 20 de minute si ca adorm imediat ce am pus capul pe perna sau inchid ochisorii. Ce vina am eu ca cei dragi ma suna exact in alea 20 de minute si ca foarte des se intampla ca acelasi X sau Y sa sune exact cand eu dorm.

Nu dorm mult ci adanc sau suficient. Totusi nu intra in calcul ziua de duminica cand somnul se intinde pana dupa ora 12 si poate sa tina toata ziua, mai ales in zilele ploioase. 

Si din pacate "VARA NU DORM!!!" la mine n-are efect.

Mi-a placut ultimul repros primit cand am ratat un telefon, pe motiv ca dorm "...si te mai plangi ca arati de 15 ani, d-asta esti asa ca dormi toata ziua...". 

Invidia! Am zis!!! 

Deci dragele mele, dragii mei somnul ajuta la frumusete si mai ales la tinerete, asa ca dati bataie. Vise placute!

Dar nu chiar acum...

Comments

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…