In sfarsit ...... vacantaaaaaaa

In sfarsit concediu. Prima zi, primele 43 de mail-uri necitite si de mesaje offline nu mai spun....
Va lipsesc??? Na atunci asteptati. Doua saptamani nu dau nici un semn, nu raspund la nimic, iar la telefon doar daca arde, dar totusi sunati la 112 e mai sigur acolo.
Dupa cum spuneam concediuuuuuuuuuu, frumos e sa dormi pana la 10 sa nu te streseze nimeni si nici sa vezi fetze-fetze pe la birou, mi-a lipsit doar cafeluta de dimi dar asta e....trezit la 10 si din cauza ca ieri am dat o fuga sa-mi recuperez o persoana iubita din aeroport - de la Bucale- si am ratat Nationala Romaniei, l-am vazut doar pe Luce' Jr. dar de la distanta, dar nu m-am pozat ca disperatele aparute la stiri - nasol moment - vai vai vai desi live tipu e simpatic foc :d.
Dar sa revenim, first day: pentru ca asa mi se intampla mie, lipsa de comunicatie, nesincronizare si neintelegere - am ramas singurica in prima zi de concediu si ca sa nu ratez o zi  am plecat la plimbare prin tara.
El nu m-a crezut ca-s in stare de hoinarit doar cu harta-n mana, dar am sa-i trimit poze. Oricum astept plecarea in adevarata vacanta :d
Prima zi, prima vizita, bifa in carnetel -  Castelul Corvinilor - Hunedoara
Biserica Densus  - biserica ce are hramul "Sf.Nicolae", ridicata din piatra.
Cam atat pentru azi ca mi-e somnic, dar revin....

Comments

  1. merci, concediul asta chiar am sa profit la maxim.....in praga nu ma cunoaste nimeni :)), de-abia astept :)

    ReplyDelete

Post a Comment