Movie time - The Graduate

Mi-am facut un obicei sa ma uit (in special duminica) la filme vechi, putin mai vechi. Duminica asta vremea frumoasa m-a tinut pe terasa la Bolta Rece (cea comunista, dar putin aranjata), dar inainte sa plec sa ma oxigenez am incercat sa vad filmul The Graduates (2008). Mare greseala!!!

Motivul pentru care am ales acest film este simplu, acum o saptamana am vazut The Graduate (1967) cu prea tanarul Dustin Hoffman (pe vreme aia), Anne Bancroft si Katharine Ross, mi-a placut sa-l revad si gasind si o varianta (sau cel putin asa am crezut initial) mai recenta am decis sa-l vad, dar nu era nici 0.1% ce credeam eu.
Asa imi place de madame Anne Bancroft...de incep sa-mi pun intrebari.
Cu siguranta nu e om pe pamantul asta care sa nu fi vazut filmul (The Graduate - 1967) - daca exista exceptia sa-i fie rusine - e de necrezut asta. Eu am ales sa-l revad si tare mi-a mai placut, chiar daca fata de filmele din zilele noastre, ma refer la ce a aparut nou, sa zicem dupa ani 2000 se vede clar diferenta, se vede cum juca acum  45 de ani Dustin Hoffman si cum o face acum, dar el face parte din categoria - monstrilor sacrii, deci nu e cazul sa mai comentam asta. Cert este ca filmul este unul bun si numai bun de revazut.

M-am chinuit sa vad si The Graduates, crezand ca voi putea face o comparatie. Exclus!!!
Am rezistat 5 minute si am renuntat, nu stiu daca are vreo legatura, daca e doar coincidenta partiala, dar clar nu se compara. Dupa 5 minute am iesit, nu inainte sa sterg si ultima urma din tampenia aia de film.

Acum astept si alte recomandari, ce filme imi sugerati??? Ce film - sa zicem oldies -  ati vazut in ultima perioada?

Comments

  1. Nu sînt neapărat oldies, eu am văzut astea: The Kids are All Right (Annette Bening, Julianne Moore, 2010) și Take the Lead (Antonio Banderas, după un caz real, 2006). Mi-au plăcut amîndouă.

    ReplyDelete

Post a Comment