Ce avem la micul dejun??? Deliciu cu Nestle Cheerios Ovaz

Micul dejun, cel mai bun inceput de zi pentru intreaga familie!


La noi micul dejun e lege, nu ne jucam prin ratatea acestuia. Si mereu sunt atenta sa fie echilibrat, cat mai diversificat si atractiv, mai ales pentru bebelusa. Alaturi de cei dragi, este cel mai bun inceput de zi pentru familia noastra. Cand se poate, ne straduim sa fie aproape zilnic. 




Stim cu totii ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Tocmai de aceea, alimentele pe care le consumam trebuie sa fie atent alese, pentru ca ele sa ne asigure energia de peste zi.
Va spun un secret, chiar si inainte de testarea produselor despre care va spun mai jos, noi eram fanii cerealelor, pentru ca ne plac si e de-a dreptul relaxant sa auzi sunetul laptelui turnat intr-un bol de cereale crocante. Parca ar fi facute unul pentru celalalt. 

Laptele este bogat in calciu, un mineral foarte important mai ales pentru copii, pentru ca ii ajuta la cresterea si dezvoltarea oaselor iar cerealele au drept ingredient principal granele, care nu doar ca au un gust minunat dar, cand sunt mancate cu lapte sau iaurt, ne ofera o gama larga de nutrienti, cum ar fi carbohidrati, proteine, grasimi, glucide, un aport sporit de fibre, dar si vitamine si minerale. Nu o sa gasesti copil care sa refuze un bol de cereale cu lapte si fructe. Nu cred.

Nestle si BUZZStore ne-a adus impreuna intreaga familie in jurul unui castron de cereale gustoase si hranitoare.

Am primit spre testare cele doua variante disponibile si anume Nestle Cheerios OVAZ si Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA care sunt foarte gustoase. Acestea au un continut scazut de zaharuri si ofera energia de care ai nevoie intreaga zi.






Nestle Cheerios OVAZ sau Cheerios OVAZ MAR si SCORTISOARA cu gust de mere si scortisoara, sunt o importanta sursa de fibre, ofera combinatia potrivita de gust si beneficii si se pot combina cu diferite tipuri de lapte sau alternative pe baza de plante, iaurt, miere, seminte fructe pe gustul fiecaruia din familie, chiar al celor care prefera un gust mai putin dulce. 

Nu contin arome artificiale, ulei de palmier si un necesita timp de hidratare.

Recunosc ca mi-au placut mai mult cele cu aroma de mar si scortisoara, ca fratioara le-a laudat in timp ce pitica se uita la ele, ba si-a bagat si manutele cu intentia sa testeze si ea. Mai amanam putin momentul, ne bucuram noi de ele si fratioasa pentru ca desi nu au mult zahar pentru ea nu e inca momentul.


Care este rutina voastra la micul dejun???


Pofta buna!
—————————————————

#buzzcheerios 
#noilecheeriosovaz #nestlecerealeintegrale
#choosewholegrains

Comments