15 May 2011

Hai hui cu fetele

Ce dor imi era de o plimbare hai-hui cu fetile, cum aveam noi obiceiul sa facem. Asa ca de 1 mai cele 5 fete cucuiete "niebunele" ne-am urcat in skoditza si fuga-fuguta la Brasov. Prima varianta a fost sa vizitam centrul Brasovului si mall-ul.
Dar egoista cum sunt le-am taiat-o rapid "vin cu voi, doar daca mergem in poiana, ce mall, n-am chef de magazine, deci ori poiana ori paa".
Noroc ca la santaj ma pricep si inca tine, asa ca ne-am pozat in piata din Brasov, am dat o tura sa vedem cum este pi cientru la ei, papat la KFC:d si iar pozat, mai rau ca maimutzelele si ursii.
Dupa am urcat la Poiana Brasov, dar la doar cateva minute de mers ne-am oprit, sesiune foto again, aici mi s-a facut cel mai non-profi book. Ramane la arhiva :)).
In poiana gol-golut desi era 1 mai  muncitoresc. Nu m-a dat pe spate decat Complexul Alpin si cateva pensiuni tare dragalase. Si normal 2 puiuti cat doua ghemotoace - ce mai 2 pufosenii, simpatici foc. Erau pe post de "o poza cu maimutza, cine mai doreste, cine mai pofteste?" si nu i-am mai chinuit si eu, mai ales ca eram in stare sa fug cu ei acasa.
Poate iarna e mai animata Poiana Brasov, de 1 mai n-a fost. Asta e, numa' bine pentru o sesiune de poze si tavaleala in iarba. Ziua s-a terminat in Oldies cu mici si bere, specific romanesc, si cu muzica de cand era bunica fata.

2 comments:

  1. super pozele si articolul haios! thumbs up!!!

    ReplyDelete
  2. daca tu zici ca sunt "super" pozele, apai habar n-ai ce bine ma simt. toate-s facute de mine, inclusiv ultima, cu putin ajutor din partea aparatului :d

    ReplyDelete