Skip to main content

Hai hui cu fetele

Ce dor imi era de o plimbare hai-hui cu fetile, cum aveam noi obiceiul sa facem. Asa ca de 1 mai cele 5 fete cucuiete "niebunele" ne-am urcat in skoditza si fuga-fuguta la Brasov. Prima varianta a fost sa vizitam centrul Brasovului si mall-ul.
Dar egoista cum sunt le-am taiat-o rapid "vin cu voi, doar daca mergem in poiana, ce mall, n-am chef de magazine, deci ori poiana ori paa".
Noroc ca la santaj ma pricep si inca tine, asa ca ne-am pozat in piata din Brasov, am dat o tura sa vedem cum este pi cientru la ei, papat la KFC:d si iar pozat, mai rau ca maimutzelele si ursii.
Dupa am urcat la Poiana Brasov, dar la doar cateva minute de mers ne-am oprit, sesiune foto again, aici mi s-a facut cel mai non-profi book. Ramane la arhiva :)).
In poiana gol-golut desi era 1 mai  muncitoresc. Nu m-a dat pe spate decat Complexul Alpin si cateva pensiuni tare dragalase. Si normal 2 puiuti cat doua ghemotoace - ce mai 2 pufosenii, simpatici foc. Erau pe post de "o poza cu maimutza, cine mai doreste, cine mai pofteste?" si nu i-am mai chinuit si eu, mai ales ca eram in stare sa fug cu ei acasa.
Poate iarna e mai animata Poiana Brasov, de 1 mai n-a fost. Asta e, numa' bine pentru o sesiune de poze si tavaleala in iarba. Ziua s-a terminat in Oldies cu mici si bere, specific romanesc, si cu muzica de cand era bunica fata.

Comments

  1. super pozele si articolul haios! thumbs up!!!

    ReplyDelete
  2. daca tu zici ca sunt "super" pozele, apai habar n-ai ce bine ma simt. toate-s facute de mine, inclusiv ultima, cu putin ajutor din partea aparatului :d

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ora de lectură - Splendida Cetate a celor o mie de sori

Am o "dar" intuiţie să aleg cărţiile la fix, aşa am făcut-o şi de data aceasta, când am dat peste recenzia cărţii Splendida Cetate a celor o mie de sori, bestseller-ul lui Khaled Hosseini pe site-ul cântăreţei Ellie White, am ştiut că aceasta va fi următoarea carte pe care o voi citi.
După aşa o recomandare nu m-am putut abţine să nu o citesc pe nerăsuflate, ca mai apoi să o recomand surorii mele şi prietenelor. A fost dragoste de la primul capitol.
Deşi am gasit-o în format pdf (sursa scribd.com) aşa cum fac de obicei îmi cumpăr cărţile, astfel biblioteca mea creşte pe zi ce trece. De data aceasta am optat pentru oferta celor de la www.dol.ro care aveau cel mai bun preţ. Cum sunt mereu în criză de timp, majoritatea cărţilor le achiziţionez online, sunt la un click distanţă, de cele mai multe ori transportul este gratuit şi le primesc direct la job fără prea mare efort din partea mea. 
Dar să ne întoarcem la carte - pe lângă povestea emotionantă a două femei afgane Mariam s…

Ce-am citit si ce mai am de gand sa citesc

Nu ca v-ar interesa dar ce-am citit si ce-am de gand sa mai citesc in cateva randuri. Anul 2013 a inceput cu o sete de lectura de inca ma mir si eu, cert e ca toate acestea "se trag" de la omu' care m-a molipsit fara sa-mi dau seama, treptat noptiera se elibereaza, erau multe in pending. Totul a inceput cam asa: 1. Cu cartea "Mananca, Roaga-te, Iubeste" - Elizabeth Gilbert prin februarie, cand dupa un an lung am finalizat-o (a fost cartea la care am zabovit foarte mult, din motive clare - lene mare). Cartea si-a luat zborul cum spuneam aici si dusa a fost. Mi-ar fi placut sa stiu pe unde e acum dar incurcate sunt caile Domnului nostru. Asa ca de trecut pe lista must read  de la cucoana Gilbert ar fi : - "Ultimul barbat american"; - "Si am spus da. O poveste de iubire" continuarea cartii "Mananca, Roaga-te, Iubeste". 2. Apoi cum omu' cu cartea aparuse in viata mea si ma molipsisem cu "cititu" si fiindu-mi imprumutata a…

Ora de teatru - Imi place cum mirosi!

Mda, am o mare slabiciune, am al mai fin nas de pe planeta asta si Doamne fereste sa fi in raza mea de actiune si sa nu fi proaspat dusat ca imediat ai fost scanat. Am patit-o de foarte multe ori sa dau peste oameni care pur si simplu m-au dezamagit la acest capitol, vezi tu...cateodata ambalajul nu este suficient la un cado, la fel ca acele persoane care se cred buricul pamantului dar duhnesc ca gunoierii ultimul om. Naspa!!!

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre piesa de teatru - Imi place cum mirosi - in regia lui Serban Puiu, pe care am vazut-o azi (vineri) si la care m-am distrat tare de tot.
In distributie: nelipsita Ofelia Popii in rolul donsoarei Sophie (care daca imi este permis am asociat-o rapid cu o prietena de-a mea O.) cu Ciprian Scurtea - in rolul donsorului Cornel (asociat cu prietenul prietenei O, care are acelasi prenume) si Adrian Matioc.

"Îmi place cum mirosi! este o comedie spumoasa în trei acte dupa un text de Neil Simon, unul dintre cei mai apreci…