Viata fara fatacarte

Mi-am permis aroganta, ba mai mult am avut tupeul sa-mi dezactivez o perioada contul de facebook. N-am crezut ca cineva imi va simti lipsa. L-am inchis la 16:30, iar pe la 18:00 au inceput mesajele, telefoanele...uni mai panicati, altii doar faceau controlul.
Explicatia e simpla asa am simtit pe moment, oricum nu rezist mult fara fatacarte, creaza dependenta. Not good. E ca un drog, dar nu ma face el pe mine.
Se pare, ca cineva s-a simtit "ofensat" sau whatever ce si cum, ca l-am sters din lista mea de prieteni. E contul meu, lista mea, prietenii mei, fac ce vor muschii mei si am muschi antrenati bine la sala. Pardon, foarte bine.
M-am gandit ca e mai ok sa pun punct fara sa zic nimic, ignoranta doare mai tare, si mai cred ca deja am amanat momentul prea mult.
Ca nu a reactionat ok, nu tine de mine, ca isi bate gura aiurea si nu direct mie, asta tine de mine si as vrea sa stie ca nu mananc pe nimeni, deci se poate vorbi civilizat direct cu mine. Nu vrea careva sa-l ia de urechiuse si sa-l aduca la mine sa-mi zica direct care-i problema???
Dupa cum am zis, am sters pe X din lista si am zis "gata curatenie pe fb" si dai cu stersu'. In perioada in care eram fanatik' cu farmville "m-am imprietenit" abuziv cu persoane necunoscute de peste tot, acum am zis ca e timpul sa scapam de fermieri, nu mai avem nevoie. 
Brusc cineva m-a suparat si-atunci am dezactivat tot. Daca ar exista optiunea asta si in viata ce bine ar fi.
Si acum ma suna fetile si ma intreaba "na cum ii fara FB?" 
raspuns:"Maaaaaaaaai, e ok, greu in primele 2 ore, dar ai timp de barfa mai mult, de citit o carte, rasfoit o revista, un ziar, sa mai vezi o stire sau un documentar, si sa vorbesti ore in sir la telefon - tema de discutie - "ce e nou pe wall?" :))).
Deci e bine, cumnatu' mi-a dat termen, el ma vrea virtual pe wall 24/24 si fara comentarii. Sa vedem daca renunt la silenzio stampa din cauza lui cedez... asta-i clar si limpede ca lumina zilei."

Obiectiv nou: imi fac cont pe twitter, ma ajuta careva?!?

melodia incepe mai greu, rabdarica, e frumoasa, place, place, place...

Comments

  1. nici n-am observat disparitia ta temporara...sa nu dispari de pe blog si da start with twitter!

    ReplyDelete

Post a Comment