pUNCT dE lUCRU @home

Acum ca m-am invatat, obisnuit, ba chiar sunt experta cu TeamViewer, as vrea sa-i propun sefului sa deschidem un punct de lucru chiar la mine acasa. 

Pot lucra direct din pat, in pijamalele roz - in carouri si cu ugg-urile mele de casa, pot bea cafelutza si lapticul din propria bucatarie, telefonul personal oricum il folosesc mai mult in interes de scarbici, reducem costul la factura de gaz de la birou, implicit creste cea de acasa, dar nu-i bai centrala mea da semne ca vrea sa ma paraseasca. Amin!!!

Ca sa fie treaba treaba, azi, mai exact acusica m-am gasit sa fac unele modificari in listele de cantitati ca in timp ce conversam pe FB mi-am dat seama ca nu am inclus frezarea si refacerea stratului de uzura si la canal. Angajatul model as zice ca tind a fi, si cand socializez ma gandesc la proiectul vietii. Gata propun o pauza.

As merita un premiu ca ma ocup de lucruri d-astea si-n weekend dar sigur o sa apara o mica mare problema cand vine factura de curent, ca dehhhh ca sa ma conectez la PC-ul de la birou e musai sa stea aprins.

Love this job!!!

p.s. Sister am primit de la Mamaia - Gutuiiiii, multe gutui. Ce pot face cu ele, compot nu-mi place, dulceata nu-s suficiente, ziiiiiii????

Comments

  1. mamaaaaa, gutui??? ai putea sa-mi dai mie cateva!!! u know, sharing is caring :)))) iar eu iubeeeeeesc gutuile :))

    ReplyDelete
  2. ok dau, ma simt generoasa azi. facem cumva sa ne intalnim. :)

    ReplyDelete

Post a Comment