Seriale noi pentru zile/nopti ploioase

In zilele ploioase care se anunta sau care deja s-au "instalat" si in oraselul nostru daca nu vine mos Ene pe la gene ma mai uit la cate un serial. La lista mea lunga, din care unele s-au anulat, terminat, abandonat am mai adaugat:

Guys with kids (2012) - o comedie nu strica niciodata, nu dureaza prea mult, asa ca e numai buna inainte de culcare si parca-mi place si surade ideea de a ma amuza cu trei tatici cu responsabilitati. Si nu e nici serial de fete. Inca astept ziua sa intru intr-o cafenea sa vad 3 tatici cu bebeii la purtator la o bere. Intre timp ne delectam cu serialul.

Haven (2010) - desi serialul a ajuns la sezonul 3 si a aparut din 2010, eu am dat de curand de el, chestiile astea fantastice si SF imi plac si mi-a atras atentia. Mi-ar fi placut in alta viata sa fiu si eu agent, de ce nu si la FBI si sa ma lupt cu infractorii chiar si cu aia cu puteri supranaturale... mdaaa cam asta ar fi pe scurt descrierea serialului. Daca va surade ideea zic ca e un serial care merita atentia, inca nu am ajuns la sezonul 3 dar daca il trag de "coada" o sa renunt, momentan e ok... iar ma repet nu e serial doar pentru fete.

Beauty and the Beast (2012) - cel mai recent serial adaugat in lista, recunosc ca l-am ales dupa titlu, iar la 5 minute dupa ce am urmarit episodul Pilot mi-am dat seama ca mie imi place the Beast (Jay Ryan) ar fi fost culmea sa-mi placa un serial pentru prestatia actritei principale, in cazul de fata Kristin Kreuk (pe care o stim cu totii din Smallville) joaca rolul unei tinere detectiv, tare priceputa si batausa, care ghiciti nu e doar the Beauty, e si cea care se va indragosti de bestie...nu stiu cat o sa ma uit la acest serial, cert este  ca dupa episodul Pilot sansele sunt destul de mari.

Momentan cam atat...recomandari ceva?!?

Comments

  1. Eu mă uit mai nou la Modern Family. Episoade scurte, haioase, divertisment light.

    ReplyDelete
  2. Cu Al Bundy (mie asa mi-a ramas pe retina) l-am abandonat de ceva vreme.

    ReplyDelete
  3. Da, nici eu nu știu numele actorului, îi spun tot Al Bundy. :)

    ReplyDelete

Post a Comment